PC De İsyan Çıktı....Bakmadan Geçmeyin Arkıdeşler
-
ya müzik falan hikaye önemlı olan ana tema almanyadan alınan bir laptopun nasıl bir popülerite yaratacagı.. Yoksa o pc yi düzeltemıycek adam mı yok TR de :) sallayın gitsinn...
-
Peki GülMekTen öLen ArkadasLar Pek GülMeK YaKı$Maz LamerLere :D Sev€iyom Ya ßu KeLimeYi :D LaMer €Ziq :D pcye Firma Neden ßÖle ßi PrOGRam EkLemi$ Peki FirmayLa HiC ßi aLaKası Yoq :D
-
ooo melek gelmiş de biz kaçırdık galiba melek sana pm atmıştım nie cvp yazmadın
bu arada şarkı işini şöyle hallet dandikten bir şarkıya o şarkının adını ver dosyanın adını öle değiştir geçer
Bu arada problemi anlamadım cevabı da salladım haberin olsun
-
hay allah belanızı yea.. töwbe töwbe.. ehuhehuhe.. zuhuha!!! Hay aq.! yane ne dicemi bilemiorm.. kapatın lan böle b.ktan topic'leri!!! iice t.şşaa sardınız haa.. Muhaha!!!
-
müzik ruhun gıdasıdır..
-
olabilir kardeşim olmasınmı bole seler olmassa neşemiz yerine gelmez Allahallaaaaa
-
burda muzık ruhun gıdası degıl pcnın gıdası olmus :P:P:P:P
-
melek kopardı ya...
laptop kendini programlayabilio yannız... :) benim birikmiş işler wardı werelim yapsın onları madem :)
-
meLek bunu yazdı:
müziğinne oldugunu bılıyorum.aradım baya.elınızdekı adreslerı paylasırmısınız...
yani melek hangi şarkı olduğunu biliyo fakat bize söylemiyo yani biz bildiğimiz tüm mp3lerin adresini vereceğiz oh ne güzel -
Kapanırkende Müzik istiyormu acaba ?

Toplam Hit: 6204 Toplam Mesaj: 22