Pc De Sorun Var Hiç Biseye Girmiyor Yard1m!!!
-
arkadaslar az önce b1r sey yoktu simdi oldu. internet explorere girmiyor. not defteri acm1yor bilgisayar1ma giriyor ama yereldisk c ve d yi acm1yor. uygulama baslatm1yor yani. ne yapcam suan siteye ares in taray1c1s1ndan giriyorum. arese giriyor.. ne oldu sizce
-
acil beyler yard1m1n1z1 bekliyorum
-
görev yöneticisinde işlemler bölümünde loadmqr diye bişey varsa onu sonlandır.
-
kesın I harfını 1 kullanıyosun diye oldu
-
yok malesef ya aniden oldu ne yapacam antivirus cal1sm1yor simdi devreye sokam1yorum. klavyede |= yazamaya L den sonraki harf de =_ yazamaya baslad1. h1c böle olmam1st1. off
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
yok malesef ya aniden oldu ne yapacam antivirus cal1sm1yor simdi devreye sokam1yorum. klavyede |= yazamaya L den sonraki harf de =_ yazamaya baslad1. h1c böle olmam1st1. off
-----------------------------sistemi geri yğkle sonrada güvenli modda a.v. tarattır
-
aklıma virüsten başka bir alternatif gelmiyor...
güvenli modda bir tarat istersen...
-
sistem geri yuklemeyide acm1yr. zaman i_areti geliyor ama acm1yor hiç bi_e b*ku yedim. babam s**ecek beni. klavye bile bi cins oldu...
-
bilgisayarı yeniden başlat ve F8 tuşuna basılı tutarak aç.. çıkan menülerden güvenli kipi seç ve orda oturumu aç.. ordan sistem geri yüklemesine ulaşabilirsin, ayrıca önemli verilerin varsa her ihtimale karşı yedekle!
olmadıysa yeni windows kurulumundan başka çaren yok gibi görünüyor
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
sistem geri yuklemeyide acm1yr. zaman i_areti geliyor ama acm1yor hiç bi_e b*ku yedim. babam s**ecek beni. klavye bile bi cins oldu...
-----------------------------biz babanla arana girmeyelim.ama önce:
-
en kötü ihtimal windowsu tekrar kurarsın, içindekilere bir şey olmaz yani tırsma =)