Pc De Virüs Trojan Tarzı Bir Tehlikeden Şüpheleniyorum
-
Ben yokken pc mi kardeşim kullanmış, bi kaç mail gelmiş baktığım maillerin birinde okan.ozgur@messer.com.tr uzantılı bir mail vardı. Bu mail eki .rar lamış onu açınca .jar uzantılı bir dosya vardı kardeşim açmamış çalıştırmamış ama pc mi açtığımda pc nin masaüstü arka planı siyahtı, detaylı bir şekilde pc de çalılan bir yazılım uygulama olup olmadığını nasıl anlarım,
Edit:Resim ekleme,

-
Ah be abim...
Senin gibi bir adam bu hatayı nasıl yapar..
Benim okadar param olacaktı, Antivirüs almak yerine 2 tane adam tutup Bilgisayarın başına dikerdim.
7/24 Real Security sistemini oturtup keyfime bakardım..
-
Anti virus programı ile tarat. kaspersky - arcavir gibi iyi bir program olsun bakalım ne diyecek.
-
HoLyCat bunu yazdı
Ah be abim...
Benim okadar param olacaktı, Antivirüs almak yerine 2 tane adam tutup Bilgisayarın başına dikerdim.
:) abicim kapalı pc yi yavşak kardeşim acarsa 2 değil bin adam tutsan da boş, :) neyse aklı başında taramak için ne tavsiye edersin,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Ah be abim...
:) abicim kapalı pc yi yavşak kardeşim acarsa 2 değil bin adam tutsan da boş, :) neyse aklı başında taramak için ne tavsiye edersin,
Kaspersky Internet Security 2015 KASPERSKY :)))
-
HoLyCat bunu yazdı
Ah be abim...
lafı agzımdan aldın :)
DeepHouse tarafından 16/Ara/14 12:06 tarihinde düzenlenmiştir
bilgisayrı tarat sonra kayıt defterini geri yükle değişiklikleri bi gözlemle sistem monitörden ram işlemci değerlerinin orada kafasına buyruk calısan uygulama var mı bir onları incele bi değişiklik varsa zaten fark edersin -
jar dosyasını virustotal.com da tarat hocam
-
pcyi çöpe atıp yenisini al ?
:D
şaka bir yana .jar ı virustotal da tarat. Olmadı buraya uplad et, bir bakalım içine
-
.jar uzantılı dosyayı sildim, 2 farklı virüs programı ve internet security programı ile taradım herhangi bir anormallik yok, başka ne önerirsiniz arkadaşlar,
-
internet hesaplarını iphone nundan kontrol etmeni öneririz pc den ugrasma geriside zaten bi sey olacagını sanmıyorum ben
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
.jar uzantılı dosyayı sildim, 2 farklı virüs programı ve internet security programı ile taradım herhangi bir anormallik yok, başka ne önerirsiniz arkadaşlar,
sen su jar dosyasını buraya upload etsene bi .