Pc Donma Sorunu .
-
7 aydır yeni aldıqım makinamla urasıyorum. 3 gb ramli intel DG35EC anakartı olan çift çekirdek bi pc topladım. Xp sp3 yüklü. bir çok kez takılma yapmakta. tozdan olabilir diye bütün parçalarını söküp kompressor ile temizledim.Yine bi faydası olmadı. Virus olabilir diye bi çok antivirus ve antispyware programı ile tarattım makina tem,z çıktı yine bi fayda sağlayamadım. bir yol qösterin lütfen arkadaslar.
-
ful donanımını yazarmısın en ince ayrıntısına kadar? kendin topladıysan sistemdeki o driverler birbiri ile çakışabilir donanımlar çakışabilir belli olmaz nasıl olduğu veya netin sınırsızsa indir windows seven i baak bakalım ondada donacakmı.
-
nerde takılma yapıyor operayı açarken yapmaması lazım winampta da yapıcagını sanmıyorum?
-
9600 gt ekran kartım var kardeşim. diğer donanımlar anakartın ses kartı ve lan kartı. kafayı yemek üzereyim ne yaptıysam donmayı önleyemedim arkadasım :(
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
nerde takılma yapıyor operayı açarken yapmaması lazım winamptada yapıcagını sanmıyorum?
-----------------------------mesela msndeyim bi anda makina donup kalıyor. reset atmak zorunda kalıyorum kardeşim
-
hoca hepsini yaz bütün sietemi en ince ayrıntısına kadar
markalarını yaz marka driverleri çakışabiliyo bide hata nerde çıkıyo daha çok yavaşlama ne yapınca oluyo?= elindeki xp cdsini deiğğişltirmeyi denedinmi? win seven kurmayı dene.
-
sistem dosyaları hasar görmüş olabilir neden dondugunu anlayamazsın format sorununu çözer
-
chipset driverlerini toplu olarak baştan kur en saglıklısı olur.
toplu lan toplu vga gibi yani.
sorun düzelmesse sistem uyumsuzdur zaten.
-
LINK :
http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2929&OSFullName=Windows*+XP+Professional〈=eng&strOSs=44&submit=Go!
-
ilqilenenlerden Allah bin kere razı olsun kardeşlerim. qecenin bu saatinde kafa yoruyorsunuz teşekkür ederim
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------LINK :
http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2929&OSFullName=Windows*+XP+Professional〈=eng&strOSs=44&submit=Go!
-----------------------------işletim sisteminin xp pro oldugunu varsayarak bu linki verdim sen bu link altında işletim sistemini seçer ona göre indirirsin kardeş. gerçi farklılık olcagını sanmam
xp pro -xp home