Pc Donma Sorunu .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    7 aydır yeni aldıqım makinamla urasıyorum. 3 gb ramli intel DG35EC anakartı olan çift çekirdek bi pc topladım. Xp sp3 yüklü. bir çok kez takılma yapmakta. tozdan olabilir diye bütün parçalarını söküp kompressor ile temizledim.Yine bi faydası olmadı. Virus olabilir diye bi çok antivirus ve antispyware programı ile tarattım  makina tem,z çıktı yine bi fayda sağlayamadım. bir yol qösterin lütfen arkadaslar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    ful donanımını yazarmısın en ince ayrıntısına kadar? kendin topladıysan sistemdeki o driverler birbiri ile çakışabilir donanımlar çakışabilir belli olmaz nasıl olduğu veya netin sınırsızsa indir windows seven i baak bakalım ondada donacakmı.

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    nerde takılma yapıyor operayı açarken yapmaması lazım winampta da yapıcagını sanmıyorum?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    9600 gt ekran kartım var kardeşim. diğer donanımlar anakartın ses kartı ve lan kartı. kafayı yemek üzereyim ne yaptıysam donmayı önleyemedim arkadasım :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    nerde takılma yapıyor operayı açarken yapmaması lazım winamptada yapıcagını sanmıyorum?

mesela msndeyim bi anda makina donup kalıyor. reset atmak zorunda kalıyorum kardeşim 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

hoca hepsini yaz bütün sietemi en ince ayrıntısına kadar

markalarını yaz marka driverleri çakışabiliyo bide hata nerde çıkıyo daha çok yavaşlama ne yapınca oluyo?= elindeki xp cdsini deiğğişltirmeyi denedinmi? win seven kurmayı dene. 

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    sistem dosyaları hasar görmüş olabilir neden dondugunu anlayamazsın format sorununu çözer

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

chipset driverlerini toplu olarak baştan kur en saglıklısı olur.

toplu lan toplu vga gibi yani.

sorun düzelmesse sistem uyumsuzdur zaten.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

LINK :

http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2929&OSFullName=Windows*+XP+Professional⟨=eng&strOSs=44&submit=Go!

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ilqilenenlerden Allah bin kere razı olsun kardeşlerim. qecenin bu saatinde kafa yoruyorsunuz teşekkür ederim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

HeroiquE bunu yazdı:

LINK :

http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2929&OSFullName=Windows*+XP+Professional⟨=eng&strOSs=44&submit=Go!

işletim sisteminin xp pro oldugunu varsayarak bu linki verdim sen bu link altında işletim sistemini seçer ona göre indirirsin kardeş. gerçi farklılık olcagını sanmam

xp pro -xp home

Toplam Hit: 2888 Toplam Mesaj: 20