Pc Donma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi296
    Asi296's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bende lenovo laptop var ama sürekli donma sorunu yaşıyorum nedenini bilmiyorum hiç bir bilgim de yok çok fazla anlamam açıkçası bana önerebilecekleriniz neler böyle çok sağlam programlar var mı bildiğiniz onarma filan yada sorun her neden kaynaklaıyorsa onu aşmak için şimdiden teşekkür ederim ha bu arada laptopta wista kurulu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Pc sistem özelliklerinide yazsaydın ya hoca

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi296
    Asi296's avatar
    Erkek

he pardon onları unutmuşum :D

intel cure 2 duo 2ghz işletim sistemi

ram 2 gb

vista home basic sp2

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shimarik
    Shimarik's avatar
    Erkek

Bilgisayarınızı çeşitli nedenlerden donabilir, ama işlemciniz ve raminiz bu pc için uygun ayrıca vista ağır bir işletim sistemi donanımsal donma olabilir çalışan zararlı yazılımlar kaynaklı donma olabilir bide donma derken mesela pclerde açılır açılmaz donma yaşanıyorsa işlemci fanı çalışmıyordur vb. yani böyle açıklayıcı olmamış yardım etmek zor. İi çalışmalar

Bir Programcının Parmaklarının ucunda imkansız diye bişey yoktur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Hocam xpden şaşmıyacaksın bas fotmatı yemişim vistasını ya o zmaan daha iyi olur :D

TURKCELL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi296
    Asi296's avatar
    Erkek

Shimarik bunu yazdı:
    -----------------------------

Bilgisayarınızı çeşitli nedenlerden donabilir, ama işlemciniz ve raminiz bu pc için uygun ayrıca vista ağır bir işletim sistemi donanımsal donma olabilir çalışan zararlı yazılımlar kaynaklı donma olabilir bide donma derken mesela pclerde açılır açılmaz donma yaşanıyorsa işlemci fanı çalışmıyordur vb. yani böyle açıklayıcı olmamış yardım etmek zor. İi çalışmalar

hocam şimdi normal açılıyor çok hızlı değil tabi ama açıldıktan sonra kasma olmuyor ama böyle bir yarım saat sonra filan donma oluyor neden olduğunu bilmiyorum ama bazen daha uzun süre açık kalıyor donmuyor fanla alakalı olduğunu sanmıyorum yani donanımsal olduğunu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çalıştırdıktan sonra  prime 95 adlı programla işlemciyi tam yük çalıştırın.  CPUID HWMonitor  ile işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarına sürekli bakın. 60 civarı ise sorun yoktur bu sıcak havalarda .  hijackthis raporunu alıp buraya koyarsanız bi analiz yaparız

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

laptop ların büyük bir ısınma sorunu vardır her çözümü dene fanlarını dışardan falan temizle olmadı son çare soğutucu al

profesyonel kahveci?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi296
    Asi296's avatar
    Erkek

hocam şuan windows doctor yükledim epey şey buldu filan düzelltti alt sağ tarafı epey küçülttü ama şimdide touch ped kayma özelliğini kaybetti altta da çıkmıyor ama en azından artık donmuyor gibi :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shimarik
    Shimarik's avatar
    Erkek

Asi296 bunu yazdı:

hocam şuan windows doctor yükledim epey şey buldu filan düzelltti alt sağ tarafı epey küçülttü ama şimdide touch ped kayma özelliğini kaybetti altta da çıkmıyor ama en azından artık donmuyor gibi :)

touc pad driverini tekrar kurarsın düzelir önemli olan donmasın o sıkıntı değil. sitesinden indir driverini..

Bir Programcının Parmaklarının ucunda imkansız diye bişey yoktur.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Asi296 bunu yazdı:

Arkadaşlar bende lenovo laptop var ama sürekli donma sorunu yaşıyorum nedenini bilmiyorum hiç bir bilgim de yok çok fazla anlamam açıkçası bana önerebilecekleriniz neler böyle çok sağlam programlar var mı bildiğiniz onarma filan yada sorun her neden kaynaklaıyorsa onu aşmak için şimdiden teşekkür ederim ha bu arada laptopta wista kurulu

Yorumları okumadım soyleyen oldumu bilmiyorum... Hacım donanım olarak laptop soğutucular var tabla şeklinde laptopun altina koyuyorsun genelinde 3 fan bulunuyor. Bu sorununu eğerki virus yoksa düzeltecekdir. laptopu yumuşak yüzeyde yorgan gibi veyahult kucakta kullanman işlemcinin ısınmasına neden olacağı gibi ilerleyen zamanlarda donanımsal sorunlar yaşayacağınada delalettir.

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
Toplam Hit: 3088 Toplam Mesaj: 12