Pc Donması (Kimse Çözemedi) ??
-
Geriye bir tek PowerSupply kalmış değişmeyen , +80 Sertifikalı Markalı Gigabyte-High Power-Thermaltake-Ocz gibi 550Watt-650Watt arası PowerSupply sorunun çözümüdür.
-
fare hareket ettiğinde ses geliyorsa direk powersupply ideğiştirince sorun çözülecektir. daha önce bir kaç kişide power değişerek sorunu çözmüştüm.
-
ManiakRhifat bunu yazdı:
-----------------------------fare hareket ettiğinde ses geliyorsa direk powersupply ideğiştirince sorun çözülecektir. daha önce bir kaç kişide power değişerek sorunu çözmüştüm.
-----------------------------
kaç senedir pc kullanıcısıyım; kaç farklı pc kullandım hatırlamıyorum ama şunu söyleyebilirim:
mouse hareket ederken hep ses geliyor, daha ses kartı tanıtılmamış eski pc lerde, kart driver ını sildiğim yeni pc lerde bile geliyor bu ses. bilgisi olan var mı bu konu hakkında_?
-
Jubei bunu yazdı:
Geriye bir tek PowerSupply kalmış değişmeyen , +80 Sertifikalı Markalı Gigabyte-High Power-Thermaltake-Ocz gibi 550Watt-650Watt arası PowerSupply sorunun çözümüdür.
-----------------------------550-650 watt arası mı? Yuh hocam naptın.
450 hatta 400 bile yeter bence.
-
power supply tembelleşmiş olabilir başka bir power supply ile uzun bir süre test etmeni tavsiye ederim.
-
wking bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
400Watt anlık tepe noktasıdır mümkünatı yok yetmez. -
Jubei bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
400Watt anlık tepe noktasıdır mümkünatı yok yetmez.
-----------------------------1gb 667 ddr2 ram (kingston) (2 ADET)
intel E2200 2.2Ghz 800Mhz 1Mb 64BIT (dualcore)
ASUS P5PL2-E 4DDR2 16X
512/1gb HIS ATI X1650HM (128bit) DDR2 AVIVO 16XBöyle bir sisteme 400 watt yeter bence.
-
yapabiliyorsan işlemcini değiştirip dene sanırım o sorunlu
-
hocam deneme yanılmayla bulursun bi power bul oyle dene olmadı ekran kartını cıkar onboardda da aynısını yapıorsa sorun ram yada işlemcide olabilir.
-
madem cogunluk power supplye yönelmiş power supply test aparatları var onla bi test ettir hiç saglam teknik servis yok götürebilcegin