Pc Harddiski Dizüstüne Bağlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

hocam normal notebooktan söktüğün diski masaüstü bilgisayarına sata ise normal 3.5" diskmiş gibi bağlayabiliyorsun problem yok.

ama 3.5" bi sata diski notebooka içerden takman zor. benim bilgisayarda mesela diskin üzerine ufak bi aparat takıyosun. sata girişlerinin üzerini kapatıyor dişli bi şekil oluyo ucu. onu kasaya yerleştiriyorsun. 3.5" diski o şekilde takamazsın zaten.

garantisi var diyorsun, üst kısmı hiç okuma bile. o linkteki aparatı al işini fazlasıyla görür :) yalnız 3.5" diskler için bi de adaptör gerekiyor linke baktım adaptör dahil değil sanırım alırken konuşursun. veya istanbuldaysan mecidiyeköyde pelikan bilgisayar var bu markanın sağlayıcısı mı bişeyi olması lazım herneyse işte. 40tl'ye almıştım 2 sene oldu sanırım.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

ne amacla kullanacagini yazarsan aciklayici bilgiler yazabilirim.

dizustundeki verileri yedeklemek amacili mi ?

pc hdd sini dizustu bilgisayarindaki hdd yerine kullanma amacli mi ?

veya ?

pc nin anakartı yandı. dolayısıyla pc harddiskteki verileri dizüstüne almak için.

boş tenekeden çok ses çıkar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:

hocam normal notebooktan söktüğün diski masaüstü bilgisayarına sata < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ise normal 3.5" diskmiş gibi bağlayabiliyorsun problem yok.

ama 3.5" bi sata diski notebooka içerden takman zor. benim bilgisayarda mesela diskin üzerine ufak bi aparat takıyosun. sata girişlerinin üzerini kapatıyor dişli bi şekil oluyo ucu. onu kasaya yerleştiriyorsun. 3.5" diski o şekilde takamazsın zaten.

garantisi var diyorsun, üst kısmı hiç okuma bile. o linkteki aparatı al işini fazlasıyla görür :) yalnız 3.5" diskler için bi de adaptör gerekiyor linke baktım adaptör dahil değil sanırım alırken konuşursun. veya istanbuldaysan mecidiyeköyde pelikan bilgisayar var bu markanın sağlayıcısı mı bişeyi olması lazım herneyse işte. 40tl'ye almıştım 2 sene oldu sanırım.

linkteki adaptör işe yarayacaksa hemen alayım hoca, çok önemli bilgiler var diskte, ya da başka bir anakart bulup çalıştırıcam pc yi ama oda zor. en iyisi bu adaptör galiba.

boş tenekeden çok ses çıkar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

o zaman ide-sata to usb donusturucu isini gorur

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/bross-3.5-bt3506-su-sata-aluminyum-harddisk-kutusu/productDetails.aspx?categoryid=813&productid=bd84705

bunu alacaksın hdd buna takacaksın olacak harici hdd istediğin bilgisayar usb den bağlayarak kullanabilirsin daha ucularıda var araştırabilirsin

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
Toplam Hit: 5061 Toplam Mesaj: 16