Pc Hocalarının Pc"Lerine Nasıl Trojen Sokarım ?
-
Slm arkadaşlar.. biraz salak bi konu olduğunun farkındayım ama yumurta deliğe dayanınca.. vizlerim başlıyor bu hafta ve kritik 4sınavım var veremezsem kaydım silinecek 4 yıldır okuduğum okuldan..
Şimdi bi arkadaşımda turkojen var av lere yakalanmayan ücretli version ama exe yi hocaya ne diyipte yedircem ki aq :(
Onun dışında yöntemi olan, tecrübesi, duymuşluğu olan warmıdır? Aklınıza gelen en psikopat fikirlere açığım :D
-
bulut sie olm :D adamlar para istese vermeye razıyım :D
-
şahsen hocayı karıya götürmüş adamım :D tavsiye ederim sonra bunu baskalarına sölerim die :D 30 günle okulda kalcakken lise 4 de teşekkürler gectim ama zayıf 1 tane vardı fazla diel devamsızlık nasıl olmussa 17.5 :d
-
bak şöyle yap mesela de ki hocalarına hocam çok güzel dini bir eser buldum harun yahyanın kitaplarının birleştiği parayla satılıyor piyasada ben buldum falan diye bi setup kur dosyası oluştur koy trojanıda bak dalgana not: trojanının yakalanmıyacağına emin ol
-
hacı en iyisi eski yöntemler her üniversitenin pc lerine giden kabloların toplandığı bir oda vardır (gördüğüm kadarıyla genelde öyle çünkü) hizmetlilerden o odanın anahtarını iste gir içeri tüm serverleri sıfırla ya da ağ modemini parçala :D trojan işini geç sen
benim okuduğum okulunda modemini parçaladılar oradan biliyorum sınavlarımız ertelendi :D
-
hoca zaten okulun bilgi işleminde part time çalışıyorum :D kabloyla feln işi yok hocanın gelio dağıtıyo kağıtları 40dksonra sikrt olp gidio :D bi flash belleğe autorun yapıcam turkojeni ama hocaya ne deyipte versem ona flash belleği :D son olarak orada takıldım :)
-
:D knka :D o dediğin sey bende mevcut sanırsam (A) :D Kendi keylogerim :D Hani sanada yedirmiştim :D html olarak:D hihih :$ :D
-
gnka sana tek bişe diorm :D f.y.! saolsun bi arkadaşın Lisanslı Turkojeni sayesinde bi deneme yapıcam :hih
Ayrıca keylogger word dosyalarını indiremediğine göre :D turkojen le birçok fantezi neyim yapabilios ( :
-
hocam bi şekilde senin o servere trojan yedirdiğin tesbit edilir
sadece okuldan atılmakla da kalmazsın fena musallat olurlar mahkeme filan
ben üniv. 1 e giderken bir internet kafeden www.trakya.edu.tr ye saldırı yapılmış düşün bak internet kafe adam saldırmış çıkmış gitmiş işte elemanı buldular :D okuldan atıldığı gibi başına iş oldular
sen iyisimi zayıflarını verip okulunu temiz temiz bitirmeye bak bu işlere de özenme bence çalış dersine hocalarla sürekli diyalog içinde ol biraz yalakalık yap yalvar yakar cart curt hayırlısıyla bitirirsin
okuldan atmazlar merak etme zayıflarını vermen için yardımcı olurlar tek derse indirene kadar zaten tek ders sınavları da formalite giren herkes geçiyo
okul yönetiminle daha yakın ol yeter kafayı fazla takma üniv. kapısından kolay kolay döndürmezler adamı 4 zayıf için
zaten bildiğim kadarıyla yök kurallarına göre yüksekokulda okuyan dönem uzatan bir öğrencinin en az 6 zayıfı olmadan okuldan ilişiği kesilemez diye bir madde var
-
Kari kilinda hocayi kandir at bsyler yer vizeler baslamadan once hoacayi kafaya al :) Karilarda artik yaslarina uygun kariyerlerine uygun bir sekilde erkek olarak kandir :) eger maileri varsa yeter :)
-
Bi kız msn adresi al, ekle hocayı kekle.Ayrıntıya inmiyorum:) Hatta istersen intternetten webcam videolarını indir kamerada görüntüle hocayı azdır ne istersen yapar
Hocam sende lisanslı turkojan mı var:] Bizimle paylaşır mısın?