folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Pc Hocalarının Pc"Lerine Nasıl Trojen Sokarım ?

Pc Hocalarının Pc"Lerine Nasıl Trojen Sokarım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

Slm arkadaşlar.. biraz salak bi konu olduğunun farkındayım ama yumurta deliğe dayanınca.. vizlerim başlıyor bu hafta ve kritik 4sınavım var veremezsem kaydım silinecek 4 yıldır okuduğum okuldan..

Şimdi bi arkadaşımda turkojen var av lere yakalanmayan ücretli version ama exe yi hocaya ne diyipte yedircem ki aq :(

Onun  dışında yöntemi olan, tecrübesi, duymuşluğu olan warmıdır? Aklınıza gelen en psikopat fikirlere açığım :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

bulut sie olm :D adamlar para istese vermeye razıyım :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

şahsen hocayı karıya götürmüş adamım :D  tavsiye ederim sonra bunu baskalarına sölerim die :D 30 günle okulda kalcakken lise 4 de teşekkürler gectim ama zayıf 1 tane vardı fazla diel devamsızlık nasıl olmussa 17.5 :d

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

bak şöyle yap mesela de ki hocalarına hocam çok güzel dini bir eser buldum harun yahyanın kitaplarının birleştiği parayla satılıyor piyasada ben buldum falan diye bi setup kur dosyası oluştur koy trojanıda bak dalgana not: trojanının yakalanmıyacağına emin ol

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı en iyisi eski yöntemler her üniversitenin pc lerine giden kabloların toplandığı bir oda vardır (gördüğüm kadarıyla genelde öyle çünkü) hizmetlilerden o odanın anahtarını iste gir içeri tüm serverleri sıfırla ya da ağ modemini parçala :D trojan işini geç sen

benim okuduğum okulunda modemini parçaladılar oradan biliyorum sınavlarımız ertelendi :D

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    hoca zaten okulun bilgi işleminde part time çalışıyorum :D kabloyla feln işi yok hocanın gelio dağıtıyo kağıtları 40dksonra sikrt olp gidio :D bi flash belleğe autorun yapıcam turkojeni ama hocaya ne deyipte versem ona flash belleği :D son olarak orada takıldım :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek
    :D knka :D o dediğin sey bende mevcut sanırsam (A) :D Kendi keylogerim :D Hani sanada yedirmiştim :D html olarak:D hihih :$  :D

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

gnka sana tek bişe diorm :D f.y.! saolsun bi arkadaşın Lisanslı Turkojeni sayesinde bi deneme yapıcam :hih

Ayrıca keylogger word dosyalarını indiremediğine göre :D turkojen le birçok fantezi neyim yapabilios ( :

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam bi şekilde senin o servere trojan yedirdiğin tesbit edilir

sadece okuldan atılmakla da kalmazsın fena musallat olurlar mahkeme filan

ben üniv. 1 e giderken bir internet kafeden www.trakya.edu.tr ye saldırı yapılmış düşün bak internet kafe adam saldırmış çıkmış gitmiş işte elemanı buldular :D okuldan atıldığı gibi başına iş oldular

sen iyisimi zayıflarını verip okulunu temiz temiz bitirmeye bak bu işlere de özenme bence çalış dersine hocalarla sürekli diyalog içinde ol biraz yalakalık yap yalvar yakar cart curt hayırlısıyla bitirirsin

okuldan atmazlar merak etme zayıflarını vermen için yardımcı olurlar tek derse indirene kadar zaten tek ders sınavları da formalite giren herkes geçiyo

okul yönetiminle daha yakın ol yeter kafayı fazla takma üniv. kapısından kolay kolay döndürmezler adamı 4 zayıf için

zaten bildiğim kadarıyla yök kurallarına göre yüksekokulda okuyan dönem uzatan bir öğrencinin en az 6 zayıfı olmadan okuldan ilişiği kesilemez diye bir madde var

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkBlade
    TurkBlade's avatar
    Erkek
    Kari kilinda hocayi kandir at bsyler yer vizeler baslamadan once hoacayi kafaya al :) Karilarda artik yaslarina uygun kariyerlerine uygun bir sekilde erkek olarak kandir :) eger maileri varsa yeter :)

Allah Sizi Korusun .
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek

Bi kız msn adresi al, ekle hocayı kekle.Ayrıntıya inmiyorum:) Hatta istersen intternetten webcam videolarını indir kamerada görüntüle hocayı azdır ne istersen yapar

Hocam sende lisanslı turkojan mı var:] Bizimle paylaşır mısın?

-
Toplam Hit: 4839 Toplam Mesaj: 13