Pc Hocasından Final Sorularını Nasıl Çalarım ?
-
Arkadaşlar salı günü temel elektronik dersi var hocada pc hocası onun pc'den bizim yazokulu final sorularını nasıl çalarım ? Bu gidişle 3 sene pc programcılığı 1.sınıfını bitiremices a.q. :(
-
hocam çalış sen çalış daha 2 gün var bende temelelektronikden kalmıştım 2. yılın sonuda verdim ama çalışmayla :) başka türlü olmuyor ki...2 yıl yapmadığım, şey kalmadı o dersi geçmek için ama baktım olmuyor çalıştım 3,5 gün..... geçen arkadaşlarından yardım felan al....
-
hırsızlık yaparak çalabilirsin de.
böyle bişey yaparsan adaletli olmucanı bilion dimi? -
hp32 den hayat dersleri.
tbtli olupta böle zikindirik bi isme sahip dersten geçememek aip dai yaw -
eğer sorular adamın pcsindeyse ve sende pcsine girip çalarsan bence adaletsizlik olmaz...
zekanı bilgini kullanmış olursun.
o salakta kapasaymış açıklarını (: -
Kafanı kullanarak
-
Yaw hırsızlık asla yapmam. Ama hojanın pc den bi port açıp dalarsam öle olabilir. Yoksa trojen göndermek ezikliq olr. Neyse en eisi çalışçaz a.q. :( Eğer bi geçirmezse uludag.edu.tr ye index basıcam a.q. ! tabe o zaman yardım edersinis bana :D Ooof of...
-
Öğretmeninin bilgisayardan basit bir bilgi çalamıyorsan uludag.edu.tr server'larına girip nasıl ele geçireceksin? Gerçekçi olun..
-
;) ;) puhaaa hemde "edu.tr"ye......
-
deniz dedi ki
---------
;) ;) puhaaa hemde "edu.tr"ye......
---------
edu.trlerin barındıı serverların ne kadar zkik olduunu en son rootter kanıtladı hatta sanırım a4 da bi üniversitenin serverına sızmıştı.
Türkiyede bu işlere önem vermiolar...
servera sızmak pce girmekten daha klay oldu (: -
bilmem ben hack mac sızmak server çartcurtunu... ama biras yürek ister bizim okulun not sisemi edu.tr de 2,3 dallama sızmak istemişler sınav sonuçlarını değiştirmek amaçlı :P :P.... başarılı oldularmı bilmiom ama yakalanmaları an oldu.hem okuldan atılıdılar hem soruşturma :P ...buda bana bölee birr anı oldu :P ....
Toplam Hit: 2184 Toplam Mesaj: 14