Pc İçin Kafa Üstü, Mikrofonlu Kulaklık Önerisi (Bluetooth Ya Da Kablolu)
-
Hocalar selam,
Pc de kullandığım (oyun oynarken, discord, steam sesli chat vs amaçlarla) kulaklığım bayağı eskimiş artık derileri soyuldu parçalandı.
Yeni kulaklık alacağım ancak piyasa derya deniz, kim hangi ürünü kullanıyor?Aradığım standartlar:
1) Kullanım amacı gaming, pc işleri, discord/steam sesli gibi arkadaş sohbeti işleri. Müzik pek mühim değil.
2) Fiyat baremi çok uçmadıkça önemli değil, kaliteli bir şey arıyorum.3) Kafa üstü olsun, ayrı mikrofonu olsun mic kalitesi düzgün olsun.
4) Koca kafalılara uygun olsun kafamızı deli gibi sıkıp ağrıtmasın. Kimisi çok sıkı oluyor gevşemiyor.
5) Kabloluysa mümkünse mic ve ses girişleri ayrı uçlara bağlı olursa iyi olur gibi. (Tek giriş için kasaya modifiye çekmek gerekecek çünkü)
Ephesus tarafından 13/Tem/25 16:12 tarihinde düzenlenmiştir
6) Bluetooth olanların şarjı ve bluetooth dongle'ın seste kesilme, donma, robotikleşme, çekmeme vs problemleri yaşıyor musunuz? Bunlar olmuyorsa bluetooth da olabilir. (Bu kulakıkların kendi usb dongle'ı ile bağlantı kuruluyor diye biliyorum. Kasada dahili bluetoothum yok)
7) Bluetooth olacaksa şarj performansı kesintisiz 4-5 saat kullanılabilir olursa fena olmaz.
Ne önerirsiniz?
Teşekkürler, saygılar selamlar. -
hocam hyperx cloud 3 aldım 2 haftadır kullanıyorum. mikrofon kalitesi çok iyi
diğerlerine nazaran kolçakları demir, premium hissettiriyor kulaklık
benim için fazlasıyla yeterli wireless versiyonları var fakat onlar epey pahalı haliyle
tek girişi var kulaklığın usb olarak fakat dönüştürücü vs alıp halledebilirsinekstra: mikrofon kulaklıktan çıkarılabiliyor mic/on-off kulaklık üstünde
blackhorror tarafından 13/Tem/25 17:22 tarihinde düzenlenmiştir -
napcan kafa üstünü al kulak içi devam et.
airpods pro 2. nesil var, misler gibi.
windows'a bağlıyorum kullanıyorum, yandaki mac'ten de bağlanıyorum, dışarı çıkıcam telefona bağlıyorum.
kimilerinde silikon kulak içinde ağrı yapıyormuş ama benden pek yok, 6 saat falan takınca oluyor biraz.1: cs2 vb fps oyunlarında ses bir kaç ms geriden geliyor, bluetooth aktarımdan dolayı.
2: fiyatı çok uçuk değil
3: mikrofon kalitesi iyi, kafa üstü değil zaten.
4: tarçın ve arkadaşlarındaki Elmır bile olsan kullanabilirsin :D :D
5: yanıt yok
6: 1.5 senedir falan kullanıyorum, uzaklaşınca kopuyor tabii, yan odayafalan gidince bazen kopabiliyor.
7: kesintisiz 4-5 saat kullanıyorum genelde, sorun olmuyor.
GodKlaus tarafından 13/Tem/25 17:28 tarihinde düzenlenmiştir -
GodKlaus bunu yazdı
napcan kafa üstünü al kulak içi devam et.
airpods pro 2. nesil var, misler gibi.
windows'a bağlıyorum kullanıyorum, yandaki mac'ten de bağlanıyorum, dışarı çıkıcam telefona bağlıyorum.
kimilerinde silikon kulak içinde ağrı yapıyormuş ama benden pek yok, 6 saat falan takınca oluyor biraz.silikon bende de ağrı yapıyor küçük boyla değiştirdim biraz daha iyi
-
Ben çocuğuma bunu almıştım bir sorun yaşamadık. Yaz günü terleme yapmıyor, hafif, pc ve telefonda kullanabiliyor.
-
hyperx cloud 2 bulabiliyorsan al, bulamıyuorsan bence hyperx cloud bakma bile.
cloud 2 kulaklığıma gül gibi bakıyorum. ara ara dönemsel rekabetçi fps oyunlara sarıyorum, o zaman kullanıyorum diyebilirim.
steelseries arctic 7p kullanıyorum aktif olarak. açıkçası memnunum. tavsiye de ederim. mikrofon olarak kimi arkadaşlar çok iyi diyor kimisi de değiştir diyor. harici mikrofon kullandığımdan mikrofona takılmıyorum. ama genel olarak memnunum fazlasıyla. multi platform desteği var, aynı anda farklı cihazlara da bağlanabiliyor. 2.4 ghz ve bluetooth aynı anda bağlantı sağlayabiliyor. type-c ile şarj olujyor. amazonda şu an en düşük fiyat mecvut diğer sitelere göre. kredi kartına da faizsiz 3 taksit.
-
KotomineKirei bunu yazdı
steelseries arctic 7p kullanıyorum aktif olarak. açıkçası memnunum. tavsiye de ederim. mikrofon olarak kimi arkadaşlar çok iyi diyor kimisi de değiştir diyor. harici mikrofon kullandığımdan mikrofona takılmıyorum. ama genel olarak memnunum fazlasıyla. multi platform desteği var, aynı anda farklı cihazlara da bağlanabiliyor. 2.4 ghz ve bluetooth aynı anda bağlantı sağlayabiliyor. type-c ile şarj olujyor. amazonda şu an en düşük fiyat mecvut diğer sitelere göre. kredi kartına da faizsiz 3 taksit.
ben de arctis nova 7 ye çok baktım sanıyorum bunu alacağım hocam.
Tüm öneride bulunan arkadaşlara teşekkürler -
Logitech A50x öneririm mükemmel kulaklık ve mic dolby atmos uyumlu lisanslı ...