PC İle İlgili Bir Sorun ?
-
sergerde bunu yazdı:
-----------------------------
yassun bunu yazdı:
sergerde bunu yazdı:
norton malware cleaner bi dene istersen bendede hemen hemen buna yakın bi problemi çözdü
http://www.norman.com/support/support_tools/58732/
yada donanımsal bi hataysa ekran kartı gevşek yada işlemcinin fanını kontrol et..anakartın üzerindeki kondansatörlerde şişmiş olabilir =)
Hepsini sırayla deniyorum :D
-----------------------------Nortonu denedinmi ? Bulup sildiği bişey varsa kopyalayıp yazarmısın ?
tarama devam ediyo daha bişey bulamadı -
Tarama yaparken donarsa ne yapacaz hiç düşünmedim valla =)=)
-
hocam pc de büyükj ihtimalle zararlı var o yüzden yapıyor sana önerim şu pc i aç bios a gir orada bekle 1 saat beklesin ordada aynı sorunu yaparsa donanımsaldır bunu dene
-
Explosive bunu yazdı:
hocam pc de büyükj ihtimalle zararlı var o yüzden yapıyor sana önerim şu pc i aç bios a gir orada bekle 1 saat beklesin ordada aynı sorunu yaparsa donanımsaldır bunu dene
-----------------------------bencede bu daha makul...
-
heralde bilgisayarı yine dondu =)
-
9 tane dosya sildi tarama devam ediyo :D
-
Problem geçtimi devam ediyormmu
-
Şuan bilgisayariyice gitmiş durumda :D Windows 98e döndü iyice :D sadece 3 renk gösteriyo video filan izlenmiyo
-
yassun bunu yazdı:
Şuan bilgisayariyice gitmiş durumda :D Windows 98e döndü iyice :D sadece 3 renk gösteriyo video filan izlenmiyo
ekran kartı .. sorunun var hoca ekranında kristalleşmelerin sebebi ya kondansatör arızası ( ısınınca kristalleşme yapar yada bombe yapar gorüntüde ) var yada ekran kartının işlemcisinde bir problem var. oc yaptın mı ?
tam bir açıklama yap bilgisayar hakkında ona göre yorum yapalım -
renk sorununu halletim driverleri yeniden yükledim bakalım kristallenme olucakmı