Pc Kapansın Proğramlar Kapanmasın...
-
1. İlk önce özellikler mönüsüne giriyoruz

2. Olarak Ekran Koruyucu düğmesine tıklıyoruz ve alttaki Güç düğmesine tıklıyoruz.

3. Daha sonra Güç seçenekleri özellikleri pencresinden Hazırda Beklet’e tıklayıp alttaki hazırda beklemeyi etkinleştir "tik" ini işaretliyoruz

4. Daha sonra gelişmişe tıklayıp oradan da Aşağıdaki açılabilir kutudan hazırda bekleti seçiyoruz

5.Bilgisayarınızın power düğmesine basıyorsunuz vee pc kapanıyor.

- Pc Hazırda Beklemeye alınır . Uykuya ya da askıya değil
- Pc nin fişi bile çekilse ne bilgisayar zarar görür nede programlarınız kapanır ne de bilgisayar kapanır. Yani elektrik kesimi olmaz
- Pc yi normal açın "power" düğmesi ile. Karşınıza Windwos Sürdürülüyor yazısı çıkacak hiç bişiye basmayın bekleyin. Ve herşey aynı şekilde windows a devam edeceksiniz.
-
anlatım süper.
yılların hazırda beklet fonksiyonunu, züpper, ultra mega bişey gibi pazarlamışsın :) iyi olmuş
-
valla billaha şerefsizim bu benim daha önce aklıma gelmişti.harika birşey.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------anlatım süper.
yılların hazırda beklet fonksiyonunu, züpper, ultra mega bişey gibi pazarlamışsın :) iyi olmuş
-----------------------------öylemi olmuş:D:D:D yaf bişeyler indirirkene kapatıyom kendi iniyo işte böyle bi açam dedim:D
-
yaf hocam şimdi bunu yaptıktan sonra pcnın power tuşuna basıp kapattık sonra pcnin fişii çektik hreşey kayıtlımı kalıo bide bişi indirirken böle yapsak devammı edio ?
-
hazır konusu açılmışken benim pc kapanmıyor ya,kapatılıyor yazıyo ekran kapanıyo ama kasa hala çalşıyor.tek çare fişini çekip kapıyorum.formatda çare olmadı.nie yapar
-
evet hocam işte bende onu diyorum bişe indirirken devam ediyo... fişi çekme olayını denemedim fişi çeksek sanırsam proğramlar kapanmaz ama indirme olayı devam eder herhalde
-
bi msg atalım lazım olur
saol hocam
-
şimdi imacros eklentisi var ffde, o çalışmaya devam edicek mi? ya da ne bileyim defrag yapmaya bıraksam böyle yapsam çalışcak mı?
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
evet hocam işte bende onu diyorum bişe indirirken devam ediyo... fişi çekme olayını denemedim fişi çeksek sanırsam proğramlar kapanmaz ama indirme olayı devam eder herhalde
-----------------------------
hocam peki öle yapınca fiş çekmediğin sürece yine elektrik saati aynı hızda mı dönüo yani elektrik sarfiyatı nedir ? -
olur mu lan öle şey.
sadece açılınca devam eder indirmeye.
kapatırken, açarken avantaj sağlar sadece