PC Konusunda Uzman Müridlerden Tavsiye
-
Bu arada 1Tb samsung harddisk fiyatı uçmuş vallahi,ben aynı harddisk,i 100 TL,ye almıştım sel felaketinden önce :)
-
Her zaman soylerım pc alacaksanız asla 0 parca almayın :) Donanımhaberın gezındıgım tek bolumu artık ıkıncı el bolumu :)
1200 lıra gıbı bır butceyle cok saglam bır pc alabılırsın dhden. Yada daha ucuza getırır daha ıyısını almak ıcın tek tek parca alabılırsın. Hepsı garantılı sorunsuz parcalar.
-
neden vatandan pc toplattirmiyorsunuz hocam ? nerelerden toplamaliyiz ?
-
EDİT: kolay gele
-
Bu devirde RAM 4GB olmalı ... DDR1333ler epey ucuzladı .. 4 vardı 4 daha çaktım... 64bit W7 Ultimate kullanıyorum ...
Fakat HDD lar uçtu resmen.. Tayvanda sel nedeniyle fabrikalar epey hasar görmüş .. 2 ay öncesiyle %25 fark var nerdeyse...
EDİT Ağır PS dosyalarıyla çalışacaksan 4 hatta 8 GB RAM çak korkma..64 bit Win7 kullanman gerek tabi. PS yi de 64 bit kur
PSnin ram kullanma yarını ayrlarsın ...
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
vatan'dan bilgisayar mi toplanir:D
-----------------------------vatandan niye toplanmıyo kardeş, nedir alıp veremediğin vatanla:))
konuyu açan arkadaş; 4 çekirdek amd işlemci al, ben kullanıyorum o dediğin işlemlerin hepsini aynı anda takılmadan yapabiliyo makina. harddisk alırken diskin enerji tasarrufu yapanlardan olmadığına emin ol. hatta alabiliyosan ssd al diycem ama bütçe elvermez. anakart alırken sakın çok ucuzuna kaçma. ferrari alıp köy yolunda kullanmaktan bi farkı kalmaz sonra. işlemciyi amd alırsan bütçene işlemci fanını da ekle çünki bi süre sonra stok fanın sesi dayanılmaz oluyo. müridlerin de dediği gibi 2. el parça bakman daha mantıklı olur.
-
banada 250 300 tllik çalışan iyi bi kasa lazım
-
vatan bilgisayar kazık çünkü. eğer güzel kazıklar yemek istiyorsanız tabii toplayın :)
-
Herkese teşekkür ediyorum
şuna talip oldum ne dersiniz? işimi görür mü?
http://forum.donanimhaber.com/m_54544249/tm.htm
ve fiyatta bi kuruş aşşağı inmiyor, alınırmı sizce?