Pc Mi Satmak İstiyorum Ne Kadar Eder ?
-
arkadaslar elimde bi leptop var sistem özellikleri intel pentium dual cpu t2370 1.73 ghz 32 bit işletim sistemı 3 gb ram 512 mb nvidia GeForce 8400 GS ekran kartı çantalı ikinci el casper ne kadar eder minimum ve maksimum satş fiyatı ?
-
Casper Nirvana Serisi Notebook'larını Cok uygun Fiyattan Veriyor . 800 TL gibi bi casperi artık taksitle alabılıyosun ama Fiyat istersen 300 YTL , belki 350 fln anca eder
-
bendende 325 lira 2.el sonuçta
-
caspermi hayırlı satışlar sana baltalamayayım
-
yok bırısı 600 veriyor satıyımmı diye sordum
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------
Hic durma. Caspere de yanaşma bidaha güzel kurtarmış olursun o paraya satarsan. -
ya ıkıncı el aldım 490 a .. hiçbir problemı yok aslında gayetde memnunum iş haricinde photoshop işlerni falan yapıyorum sırf nakıt ıhtiyacı oldugu ıcın satıyorum 600 dedım bi arkadasta tmam alırım dedı . yinede burdakı arkadaslara bı danısayım deıdım
-
490 aldın 600 e satıyorsun bide casper :D maynakmısın sat kurtul
-
Frank bunu yazdı:
blmrt bunu yazdı:
Hic durma. Caspere de yanaşma bidaha güzel kurtarmış olursun o paraya satarsan.
-----------------------------Arkadasım bende casper nirvana serisi bi laptop var :)
istediğim herseyi rahatlıkla kullanabılıyorm 2 sene oldu daha basıma bı sorun acmadı. haricen kendım yazılımcıyım binbir şeyle ugrasıyoruz kurdugum programlar ram'le oynamamı saglıyor . bu halde bile ram'den performans alıyorm . bilmem neresini beqenemedn :)
-
nirvana serisi güzel seridir saglam serisi tw serisi gibi patlayıp durmaz satabilecegin maximum fiyat 800 minimum fiyat 450
ama 600 ideal bir fiyat satabilirsin dostum
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------Gönül rahatlıgıyla sat kardesım...