folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pc Neden Donuyor Anlayamadım Yardım Edermisiniz ?

Pc Neden Donuyor Anlayamadım Yardım Edermisiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pEacEheLL
    pEacEheLL's avatar
    Erkek

By_Mihni bunu yazdı:
    -----------------------------

Bilgisayarını formatla makinanı sök işlemcinin üstüne macın sür. Fanları temizle eğer ekran kartında üstüne metal soğutucu var ise onun altındaki chip'e de macun sür. Format atarken harddiskini kontrol et bad sectör var mı diye tarat.

dostum haklı olabilirsn.. macun olayını denemedim hiç büyük faydalarını görenler varmış.. bad sector olayını bilmiyordum onu da araştırıcam saolasın.. ama A_REX arkadaşın dediği çok daha mantıklı aslında.. üstünde halay da çeksem bu pc ömrünü doldurdu.. en kısa zamanda bütçe ayırmak lazım :D

nse ilgileriniz için teşekkür ederim.. macun ve bad sector olayını da denedikten sonra biraz olsn düzelme olmazsa çöpü boylar bu pc iyice uyz etti bni artık :D

paylaşımlarınız bol olsun.. :)

Aslında söylediklerimden çok sakladıklarımda gizliyim..Siz en iyisi beni anlamak için konuştuklarımdan çok sustuklarımı dinleyin .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdinand
    ferdinand's avatar
    Dişi

okadar da abartmayalım eminim ki bayaa bi kişide bu arkadaşın pc özelliklerine eşdeğer özellikte pc vardır.ki benim sistemde hemen hemen aynı bakın sayayım

p4 2.40ghz işlemci ve intel ana kart

256 mb nvidia td6200 ekran kartı

2 gb ram

40 gb hdd

şuan cod4 e kadar oynadım rahat bi şekilde cod serisini nfs serisinde carbon a kadar oynadım gta serisinde san andreasa kadar geldim rahat filim izleyebiliyorum saydığım tarz ve ozaman da cıkmış oyunları rahat oynadım şimdiye kadar hatta bazı yeni nesil 2010 oyunları da oynadım win xp pro yüklü ek olarak arada takılmalık ve denemelik linux sürümlerini kurup deniyorum ve memnunum cok fazla oyun oynayan birisi değilim nette video felan izleyebiliyorum kasma felan yok ve alalı 9. sene olcak (arada takviyeler yaptım tv kartı ses kartı ethernet kartı ram gibi..) ve 2 - 3 sene kadar daha rahat bişekilde kullanabileceğimi düşünüyorum...ve öneride bulunanlara söylüyorum yeni oyunlar ve bazı donanım gerektiren uygulamaları göz önüne alıp çöpe at tarzı şeyler yazmayın..

ve arkadaşım senin sorununa gelelim.ben metin2 yi baya bi süre oynadım iyi bi oyuncu olmasamda günde aralıksız 3-4 saat geçirdim ve donanımdan kaynaklanan kasma göremedim genelde lag dedikleri şey oluyo ondan kası hatta su sıralar pvp denilen cakma server diye de tabir edilen mtn2 oynuyorum bilenler bilir o serverlerda aynı anda aynı bölgede cok fazla oynuncu karakteri oluyo ve cokluk tan dolayı cok az kasma oluyo...

sana önerim pc ni değiştirecek durum olmaya bilir yada zora sokabilirsin mali durumunu yeni pc alıp bence 2el  AGP slot 512 mb ekran kartı alman.0 bulman pahalıya gelebilir yada bulamazzın 2. elini de tahminime göre 40 enfazla 80 90 tl cıvarı bi paraya bulabilrsin hatta yardımcı olabilirim de  sana.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

hocam ekran kartnın sürücüsünü kontrol etsen filan direct filan yükle birde tekrardan arka planda çalışan programlara bak filan hocam birde

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

alexfarrow bunu yazdı:

ekran kartının emekli olma vakti gelmiş

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

hocam ekran kartnın sürücüsünü kontrol etsen filan direct filan yükle birde tekrardan arka planda çalışan programlara bak filan hocam birde

aynen hoca ekran kartının sürücüsünü değiştir. en güncel olanı yüklemek zorunda değilsin bi alt sürümleri filan yükle böyle bi olay geldi başıma ati ekran kartında...

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

bendede aynı pc var sayılır

2.4 celeron

768 mb ram

64 ekran kartı bir ara bende metin2 oynadım sorunsuz videoda falan sorun yokişlemci fanını temizle soğutamıyor kesinlikle

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

ekran kartı kaldırmıyor degiştirme imkanın yoksa oyuna girecegin zaman ekranın çözünürlüğünü düşür birde öle dene

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 2615 Toplam Mesaj: 18