PC Nizi Bozmanın Püff Noktaları
-
zumsuk bunu yazdı:
küvet,bidon,leğen vs.. gibi büyükçe kap bul sonra su ile doldur pcyi içine at.Tekrar çalışması için buzdolabına koy =)) anlayan anlar..
Derin Dondurucu olsa Olmas mı Ya :D euheueheuheueh Niksiz Hala taşağa Alınıyon lan :D
-
pc yi bozmanın en iyi yolu alın elinize sopayı vurun pcye her parçası un ufak olana kadar parçalayın hehe olum manyak mısınız?
niye pc bozmak ıstıyorsunun ha yenı pc almak ıstıyorum sıkıldım babamda almıyo dersenız benı şeçtığım yolu yapın hehehehehhe =]
-
Allah'a dua edin
-
vegapc bunu yazdı:
nerden bildin lem?
p4 olsa yanar/kapanır vs idi ordan bilmiştir nerden bilcek m.q:D -
olm sızın zorunuz ne
-
bu arkadaslarimin tahribat taki enerjileri baslarina vurmus olmaliki PC leriyle aralarinda diyalektik bi bag olusmus :))
-
Abi bence en iyisi şu: Baktın PC kitlendi, mouse imleci kitlendi, PC in garip garip sesler çıkarıyor, ekran gidip gidip geliyor, tabi doğal olaraktanda senin sinirlerin gerilecek, büzülecek. Sen iyici sinir olucan işte bu anda yapabileceğin en iyi PC bozma yöntemi şudur:
PC nin bütün parçalarını bir araya topla (mose-kasa klavye fln...) Sonra etrafını halat ile bağla, sonra bağladığın halatlara Eline geçtiği kdar dinamit diz, en sonda fitili ateşleee :))) İşte Mutlu Son... -
ben tehsişi koydum sizin kafanız güzel :=)
ne İstiyorsunuz olum pc den bırakın çalışsın it :) -
Baby_shampoo_withbhr bunu yazdı, inanmıosan bak:
------------------------------------
power supply üzerindeki 115-230v seçeneklerinden 115v olanını seçin power kablosunu takın (bismillahirrahmanirrahim..) girişteki(power suppy kartı) varistörler helak olacak muhtemelen..
-------------------------
230'u 115'e çektim. N'lcak die merak etmiştim. ufak bi patlama oldu, power ın arkasından duman çıktı. Ya sigorta attı ya da power yandı :) Bilgisayarı yap boz yaptım. Parçalarını dier bilg. lere takıom :p -
DELİKANLI ADAM PCSİNİN ORASINI BURASINI TEKNİK SERVİS ELEMANINA ELLETİRMEZ!!
Toplam Hit: 3819 Toplam Mesaj: 27