PC Oyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

Eredanne bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaş siteyi oyun sitesi gibi kullanıyor maşallah :D

Son 10 konunun 10uda oyun.

aynen :)

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:

Tek 1 konuda birazda olsa bilgili olması yeterli burda bulunması için. Bu forum sadece hack üstüne kurulu degil. Adam bi n sormuş düzgün okuyun ondan sonra cevap yazın veya alakasız msjlar yazmakdan vazgecin. O eleştirenlerin attıgı msjları actıgı konuları biraz kurcalasam daha rezil şeyler cıkcagından eminim. Durmadan milleti dışlayıp durmayın. Adam tek pc'den 2 kişi oyun oynamak istiyor siz neler diosunuz. 

Edit: Anlamadığım şey milleti neden bu kadar dışlıyosunuz ezik muamelesi yapıyorsunuz ? Her konuda 2 3 tane kamil çıkıyor. Milletin hevesini kaçırıp sinirlerini bozmaya gerek yok...

"Hiç bir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin."

İsmet İNÖNÜ

2. msja bakarsan oyunu verdım ama oralı bıle olmadı kı saol bıle dememıs goruntu kalıtesı kotu dıyor o kadar cok oyun sıtesı var google var bıraz olsun arastırsa bulur zaten ıstedıgını bızımkısı kotulemek degıl arkadasım bızım mılletımız usengec adam dusuncesı bı konu acıyım nasıl olsa bulur verırler turunden bunu konuyu acan arkadas ıcın soylemıyorum cogu kısı boyle yapıyor tamam elımızden geldıgınce bulup yardım etmeye calısıyoruz ama bırazda cabalamak lazım degılmı?

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:

Msjları kimin yazdıgını iyi oku. Acele etmeden sakin sakin. Görüntü kalitesini beğenmeyen adam başka. Ve adam diyor ki 1 pc den 2 kolla oynayabiliceğimiz bi oyun. Adamı tatmin etseydin teşekkürünü ederdi + sen karşılık bekleyerek paylaşım yapıyosan hiç yapma. Belki adam araştırdı kafasına yatmadı burdakilere danışmak istiyor olamazmı ? Bence yardım etmek yerine taşşaga almasanız daha iyi olur. Herkez için diyorum sana özel degil yanlış anlama.

Yanlış anlamıyorum zaten bende genel olarak konusuyorum cogu kısı boyle yapıyor ama...

Neyse...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:

Tek 1 konuda birazda olsa bilgili olması yeterli burda bulunması için. Bu forum sadece hack üstüne kurulu degil. Adam bi n sormuş düzgün okuyun ondan sonra cevap yazın veya alakasız msjlar yazmakdan vazgecin. O eleştirenlerin attıgı msjları actıgı konuları biraz kurcalasam daha rezil şeyler cıkcagından eminim. Durmadan milleti dışlayıp durmayın. Adam tek pc'den 2 kişi oyun oynamak istiyor siz neler diosunuz. 

Edit: Anlamadığım şey milleti neden bu kadar dışlıyosunuz ezik muamelesi yapıyorsunuz ? Her konuda 2 3 tane kamil çıkıyor. Milletin hevesini kaçırıp sinirlerini bozmaya gerek yok...

"Hiç bir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin."

İsmet İNÖNÜ

Hocam sende direk kavgaya dalar gibi dalmışsın :)

Mesajımda kötülemek veya ezmek gibi bi isteğim yoktu.
    Tahribat tabiki sadece hack sitesi değil. Burada her türden adam var oyuncusu var hackerı var mühendisi var.
    Fakat demeye çalıştığım o değil. Adam sadece oyunlara dalmış. Benimde komiğime gitti yazdım buraya.
    Yoksa bende haz etmiyorum aynen senin gibi öyle yapanlardan.

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:

Benimde çok şey burda komigime gidiyor ama kimsenin kırılmaması için ve gereksiz yorum oldugundan yazmıyorum :) Yoksa malzeme çok burda :)

Bu mesajdan kırılacağını düşünmüyorum hocam. Eğer dediğin kadar zoruna giderse mesajımı editler sevgi pıtırcığı mesajları bırakırım :D

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fausugur
    fausugur's avatar
    Erkek

pardon o zaman bende artık oyunlarda yardım istemem

Toplam Hit: 2452 Toplam Mesaj: 17