Pc Parçası Bagışlamak
-
Düzenleme
yawuz tarafından 21/Nis/13 00:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Laptop ram iş görür mü? DDR2 RAM 1 GB
-
Hocam kusura bakma sabaha karşı eve geldik anca yazabiliyorum. Power 400 lük eski ama çalışır durumda. Zamanında yeni ekran kartımı denerken yetmezse çift power bağlar öyle güç veririz diye denemiştik çalışıyor ordan hatırlıyorum. Başta biraz gürültü yapabilir ama otomatik fan kontrolcüsü var sonradan yavaşlıyor kendisi.
-
deja-vu bunu yazdı
Hocam kusura bakma sabaha karşı eve geldik anca yazabiliyorum. Power 400 lük eski ama çalışır durumda. Zamanında yeni ekran kartımı denerken yetmezse çift power bağlar öyle güç veririz diye denemiştik çalışıyor ordan hatırlıyorum. Başta biraz gürültü yapabilir ama otomatik fan kontrolcüsü var sonradan yavaşlıyor kendisi.
Eğer arkadaşin işini görmezsse ben talibim hocam benimde bi power'a ihtiyacim var yada 478 pin anakart elinde olan varsa kullanmadigi onuda alabilirim
-
ram olabilir pazartesi bakayım
-
benimde cd veya dvd writera ihtiyacım var, elinde olan varsa gönderirse çok makbule geçer.
-
diğer yazanlar yardımcı olamazsa rami ben de yollayabilirim hocam
-
wagman bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
Eğer arkadaşin işini görmezsse ben talibim hocam benimde bi power'a ihtiyacim var yada 478 pin anakart elinde olan varsa kullanmadigi onuda alabilirim
Tamam Hocam A_REX in işini görmezse yollarım sana
-
hocam laptop ram sanmıyorum iş görmez masa üstü olması lazım.
400 lük power yeter hocam fazla bişey yok. ben iletişim bilgilerini gönderirim.
yaw hard disk de yok nasıl çalışacak bu sistem. fikri olan varmı ?
-
harddisk var bende yarın aksam pm at adresini falan yaz gondereyim kardesim 40 gb ıde seagate isini gorur sanırım