Pc Res Atıyo
-
usb de takılı bi şey yokki olum hepsi boşta.yoksa biosun yeni sürümünümü indirecem
-
yaw bide bu benim hdd yi cıkarılabilir aygıt olarak alıgılıo..
bu nasıl oluyo ya http://img92.imageshack.us/img92/8900/asdasd7di.jpg acaba bununlada bir alakaası olabilirmi?
-
bios u güncelleme birkaç chipset ayarı yapacaz...hdd sata olduğu için bazen çıkarılabilir disk olarak görüyor simge sağ alt köşede duruyor ama gizleniyor bir süre sonra...genelde samsung sata hdd lerde oluyor bu sorun ...Reset durumu şöyle değilmi pc nin başına geldin power a bastın tam windows desktop ı görürken pat reset atıo yeniden başlıyor ve normale donüyor...Eğer buysa bahsettiğim bios ayarı meselesi yok böyle değil durduk yere herhangi bir uygulama üzerinde çalışırken reset atıyorsa cpu sıcaklığına bak...bende normal değerler cpu 25-30 arası...
-
sıcaklıklara belirli aralarla baklıyorum zaten .dediin gibi masaüstü tam hazır oldugunda res atıyo.
-
pc bendede reset atıyo benim şu anda bu bilgisayara 21. formatım falan bazaen mavi ekran geliyo bazen de hemen resetleniyo fırmatla falan olduğu yok.
-
satanın hotplug özelligi var çalışırken hdd nin data kablosunu sökebilirsiniz sata oldugu için çıkarılabilir disk diyor olabilir rest atmasına gelince ram kaynaklı olabilir yada ram uyumsuzlugu
Toplam Hit: 3288 Toplam Mesaj: 17