Pc Reset Atiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam işlemci fanınızın çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Problem yoksa, bilgisayarınızı Güvenli Kip'te açıp tekrar restart atacak mı diye kontrol edebilirsiniz.

Bilgisayarda en son ne yaptığınızı bilemediğim için sizden kaynaklı olup olmadığını bilemiyorum.

evet hocam büyük ihtimalle fanda sıkıntı var. saolasın 

Tek isteğim MiaD'ımın dolması .. cart curt.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek

muridler. baktımda fanda sorun yok. normal olarak çalışıyor. bilgisayarda hiç bir program açık deil. sadece sörf yapıyorum başka bir şey deil. güvenli modda res atmıyor. normalde atıyor. ve her defasında aradaki zaman farkı kısalıyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

anlattıklarına bakılırsa harddsik sorunu

hardiski değiştirip işletim sistemini yeniden kurman gerekir.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek

benimde başıma aynı şey gelmişti. uzun uğraşlar sonucu butondan olduğunu anladım. reset ve açma butonunun kabloları var anakartla bağlantı yapan. onların ucundaki jaklarını anakarttan çıkartıp öyle dene. nasıl çalıştırırsın  peki anakartın kitapçığında start butonunun uçlarına bak o iki ucu kısa devre yap metal birşeyle. yada şöyle yap başlat butonuna bas ve basar basmaz reset ve açma buton un ana karta olan bağlantı jaklarını çıkar ve bak restart etmiyorsa butonlardandır. butonlar zamanla bozulup kısa devre yapabiliyormuş bunuda bu şekilde anlamıştım.

edit... güvenli modda yapmadığını söylemişşin, o zaman yukarda bahsettiğim şeyle alakalı değildir çok büyük bir ihtimal. 

usb belleğe kurulan linuxlar var  tahribatta birkaç konuda geçiyor linklerini bul ve belleğine kur ve bilgisayarı usb den açılacak şekilde açılış ayarlarını yap ve birde linuxta çalıştır  onda yapmıyorsa sorun windowstandır.

driveshaft tarafından 15/Ara/12 23:51 tarihinde düzenlenmiştir

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek
    Format atıcam hacular. hayırlısı bakalım. umarım hdd yi degistirmeme gerek kalmaz

Toplam Hit: 2142 Toplam Mesaj: 16