Pc Reset Atiyor
-
RaNGeR bunu yazdı
Hocam işlemci fanınızın çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Problem yoksa, bilgisayarınızı Güvenli Kip'te açıp tekrar restart atacak mı diye kontrol edebilirsiniz.
Bilgisayarda en son ne yaptığınızı bilemediğim için sizden kaynaklı olup olmadığını bilemiyorum.
evet hocam büyük ihtimalle fanda sıkıntı var. saolasın
-
muridler. baktımda fanda sorun yok. normal olarak çalışıyor. bilgisayarda hiç bir program açık deil. sadece sörf yapıyorum başka bir şey deil. güvenli modda res atmıyor. normalde atıyor. ve her defasında aradaki zaman farkı kısalıyor.
-
anlattıklarına bakılırsa harddsik sorunu
hardiski değiştirip işletim sistemini yeniden kurman gerekir.
-
benimde başıma aynı şey gelmişti. uzun uğraşlar sonucu butondan olduğunu anladım. reset ve açma butonunun kabloları var anakartla bağlantı yapan. onların ucundaki jaklarını anakarttan çıkartıp öyle dene. nasıl çalıştırırsın peki anakartın kitapçığında start butonunun uçlarına bak o iki ucu kısa devre yap metal birşeyle. yada şöyle yap başlat butonuna bas ve basar basmaz reset ve açma buton un ana karta olan bağlantı jaklarını çıkar ve bak restart etmiyorsa butonlardandır. butonlar zamanla bozulup kısa devre yapabiliyormuş bunuda bu şekilde anlamıştım.
edit... güvenli modda yapmadığını söylemişşin, o zaman yukarda bahsettiğim şeyle alakalı değildir çok büyük bir ihtimal.
usb belleğe kurulan linuxlar var tahribatta birkaç konuda geçiyor linklerini bul ve belleğine kur ve bilgisayarı usb den açılacak şekilde açılış ayarlarını yap ve birde linuxta çalıştır onda yapmıyorsa sorun windowstandır.
driveshaft tarafından 15/Ara/12 23:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Format atıcam hacular. hayırlısı bakalım. umarım hdd yi degistirmeme gerek kalmaz