Pc Reset Atma !!!!!
-
Selam arkadaşlar. geçenlerde pc im arızalandı ve sağolsun kendini pc prof'u sanan bir bilgisayarcıya yaptırdım. fakat daha önceden çok rahat bir şekilde oynadığım sims 2 ye girince reset atıyor. bazen ilk girişte bazen de 10 dk oynadıktan sonra reset atıyor. nette araştırdım fakat bir çözüm bulamadım :S adam benim güç kaynağımı değiştirmiş nedeni anakartım eski güç kaynağını kaldırmıyormuş..
-
nrtryk bunu yazdı:
-----------------------------
Selam arkadaşlar. geçenlerde pc im arızalandı ve sağolsun kendini pc prof'u sanan bir bilgisayarcıya yaptırdım. fakat daha önceden çok rahat bir şekilde oynadığım sims 2 ye girince reset atıyor. bazen ilk girişte bazen de 10 dk oynadıktan sonra reset atıyor. nette araştırdım fakat bir çözüm bulamadım :S adam benim güç kaynağımı değiştirmiş nedeni anakartım eski güç kaynağını kaldırmıyormuş..
-----------------------------everest adlı programı kurup donanım bilgielrini kısmının ss'sini paylaşırsan daha kolay yardımcı olucak biri çıkabilir
ayrıca
başlat>çalıştır dxdiag yazarak ekran sekmesinin ss sini yapıştırırsan ekran kartı driverları falan tam mı ona bakalım
not:başlıktan şunları kaldırısan daha iyi olur !!!!!
-
işlemci ısısına bak bacı !!!!!! :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
işlemci ısısına bak bacı !!!!!! :)
-----------------------------Hea evet bende yakıyodum az daha macunu fazla kacırmıstım o salak ta öle yapmıstır belkin :D:D
-
2007 den bu yana 113 kere login olmuş
bilgisayarı bozuk diye giremiyor heralde :|
edit: ekrankartü sürücüsünü kontrol etmen şart
-
büyük ihtimal işlemcidedir, yada ekran kartı fanını kontrol et. ısınmadan dolayı reset atıyor galiba
-
nrtryk bunu yazdı:
-----------------------------reset attıktan sonra hemen açılıyormu yoksa belirli bir süre bekleyip öylemi açılıyor ?
-
reset attıktan sonra hemen acılıyor. işlemci sıcaklığına falan nereden bakabilirm ve ne olması gerekiyor veya ekran kartının ?
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------nrtryk bunu yazdı:
-----------------------------everest adlı programı kurup donanım bilgielrini kısmının ss'sini paylaşırsan daha kolay yardımcı olucak biri çıkabilir
ayrıca
başlat>çalıştır dxdiag yazarak ekran sekmesinin ss sini yapıştırırsan ekran kartı driverları falan tam mı ona bakalım
not:başlıktan şunları kaldırısan daha iyi olur !!!!!
sanırım bunu ıstedın : ana sürücü : ati2dvag.dll sürüm : 6,14,0010,6891 ingilizce Tarih : 01,12,2008 23,51,32 WHQL logolu : evet mini VDD : ati2mtag.sys VDD : yok DDI sürümü : 9 (veya üstü) -
nrtryk bunu yazdı:
reset attıktan sonra hemen acılıyor. işlemci sıcaklığına falan nereden bakabilirm ve ne olması gerekiyor veya ekran kartının ?
speedfan adlı programdan ısıya bakabilirsin işlemcinin macununa bakmadan önce fanları temizle fanların çalışıp çalışmadığını kontrol et ekran kartının sürücüsünü güncelle bakdın olmuyor işlemcinin macunu yenile -
LeonX bunu yazdı:
-----------------------------nrtryk bunu yazdı:
speedfan adlı programdan ısıya bakabilirsin işlemcinin macununa bakmadan önce fanları temizle fanların çalışıp çalışmadığını kontrol et ekran kartının sürücüsünü güncelle bakdın olmuyor işlemcinin macunu yenile
Macun falan göremiyorum ben ya :S