Pc Reset Atma !!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrtryk
    nrtryk's avatar
    Dişi
    Selam arkadaşlar. geçenlerde pc im arızalandı ve sağolsun kendini pc prof'u sanan bir bilgisayarcıya yaptırdım. fakat daha önceden çok rahat bir şekilde oynadığım sims 2 ye girince reset atıyor. bazen ilk girişte bazen de 10 dk oynadıktan sonra reset atıyor. nette araştırdım fakat bir çözüm bulamadım :S adam benim güç kaynağımı değiştirmiş nedeni anakartım eski güç kaynağını kaldırmıyormuş..

_nrtryk_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

nrtryk bunu yazdı:
    -----------------------------
    Selam arkadaşlar. geçenlerde pc im arızalandı ve sağolsun kendini pc prof'u sanan bir bilgisayarcıya yaptırdım. fakat daha önceden çok rahat bir şekilde oynadığım sims 2 ye girince reset atıyor. bazen ilk girişte bazen de 10 dk oynadıktan sonra reset atıyor. nette araştırdım fakat bir çözüm bulamadım :S adam benim güç kaynağımı değiştirmiş nedeni anakartım eski güç kaynağını kaldırmıyormuş..

everest adlı programı kurup donanım bilgielrini kısmının ss'sini paylaşırsan daha kolay yardımcı olucak biri çıkabilir 

ayrıca 

başlat>çalıştır    dxdiag   yazarak ekran sekmesinin ss sini yapıştırırsan  ekran kartı driverları falan tam mı ona bakalım

not:başlıktan şunları kaldırısan daha iyi olur !!!!!

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

işlemci ısısına bak bacı !!!!!! :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicoo
    Cicoo's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

işlemci ısısına bak bacı !!!!!! :)

Hea evet bende yakıyodum az daha macunu fazla kacırmıstım o salak ta öle yapmıstır belkin :D:D

Zor günler geçirdi ama hala ayakta. :/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

2007 den bu yana 113 kere login olmuş

bilgisayarı bozuk diye giremiyor heralde :|

edit: ekrankartü sürücüsünü kontrol etmen şart

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

büyük ihtimal işlemcidedir, yada ekran kartı fanını kontrol et. ısınmadan dolayı reset atıyor galiba

memento mori.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

nrtryk bunu yazdı:

reset attıktan sonra hemen açılıyormu yoksa belirli bir süre bekleyip öylemi açılıyor ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrtryk
    nrtryk's avatar
    Dişi
    reset attıktan sonra hemen acılıyor. işlemci sıcaklığına falan nereden bakabilirm ve ne olması gerekiyor veya ekran kartının ?

_nrtryk_
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrtryk
    nrtryk's avatar
    Dişi
    FCN bunu yazdı:

nrtryk bunu yazdı:

everest adlı programı kurup donanım bilgielrini kısmının ss'sini paylaşırsan daha kolay yardımcı olucak biri çıkabilir 

ayrıca 

başlat>çalıştır    dxdiag   yazarak ekran sekmesinin ss sini yapıştırırsan  ekran kartı driverları falan tam mı ona bakalım

not:başlıktan şunları kaldırısan daha iyi olur !!!!!

sanırım bunu ıstedın : ana sürücü : ati2dvag.dll sürüm : 6,14,0010,6891 ingilizce Tarih : 01,12,2008 23,51,32 WHQL logolu : evet mini VDD : ati2mtag.sys VDD : yok DDI sürümü : 9 (veya üstü)

_nrtryk_
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeonX
    LeonX's avatar
    Erkek

nrtryk bunu yazdı:
    reset attıktan sonra hemen acılıyor. işlemci sıcaklığına falan nereden bakabilirm ve ne olması gerekiyor veya ekran kartının ?
    speedfan adlı programdan ısıya bakabilirsin işlemcinin macununa bakmadan önce fanları temizle fanların çalışıp çalışmadığını kontrol et ekran kartının sürücüsünü güncelle bakdın olmuyor işlemcinin macunu yenile

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrtryk
    nrtryk's avatar
    Dişi
    LeonX bunu yazdı:

nrtryk bunu yazdı:
    speedfan adlı programdan ısıya bakabilirsin işlemcinin macununa bakmadan önce fanları temizle fanların çalışıp çalışmadığını kontrol et ekran kartının sürücüsünü güncelle bakdın olmuyor işlemcinin macunu yenile

Macun falan göremiyorum ben ya :S

_nrtryk_
Toplam Hit: 4209 Toplam Mesaj: 30