PC Stereo Sistemim
-
RockZs bunu yazdıDaveReed bunu yazdıRockZs bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
bi stüdyo monitör alırsan krk adam audio dynaudio genelec fln dahada bir orgazm olursun
aldığın cihaz bi bok değil anlıcağın :)hocam şimdi HiFi sistemlerle Referans Monitörleri arasında bazı farklılıklar var. Referans Monitörleri sesleri daha düz yani olduğu gibi vermeye çalışırlar. bu dinleyicide her zaman iyi bir etki bırakmaz. HiFi ise adı üzerinde çıkan ses üzerinde yüksek bağımlılık yaratabilecek ufak ama önemli değişimler yaparak sesi ortama verir. Bahsettiğin marka monitörlerle birkaç kez yüksek seste dinleme olanağım da oldu bu yüzden söyleyebilirim ki ev için HiFi sistemlere yönelmek daha mantıklı ve tabi daha pahallı.
alakası yok hocam bütün edm prodüktörlerinin evinde stüdyo monitör var cihaza bi isolasyon pad duvara bir iso panel tamamdır ayrıca monitör seçimi odanın büyüklüğüne göre yapıldığı için en doğru gerçek sesi böylelikle alabilirsin...
KrypT hoca siktr et sen hifi sisteminle orgazm olmaya devam et :)hocam adam prodüktör tabi ki evinde stüdyo monitör olacak. adamın işi bu, sesleri olduğu gibi duymak ister. ben ise bu işin zevkinden bahsediyorum. yazdıklarımı okursan anlarsın. Evde dinlemek için Referans Monitörleri de tercih edilebilir fakat ben müzik dinlemek istiyorsam HiFi ürünler tercih ederdim.
alakası yok diyerek geçiştirmek yerine biraz araştırma yapıp, kafa yorarak yorum yaparsan daha iyi olur. ayrıca temiz tartışma olsun, seviyeyi düşürmeyelim.
e ne diyim yalan mı söliyim gerçek sesi duymak isteyenler özellikle edm dinleyenlerin evinde genelde stüdyo monitör vardır zevk meselesi
hoca herkesin duymak istediği frekans başka olabilir hifi gerçek ses değil ki
araştırma yapılcak kafa yorulcak birşey yok 2000 senesinden beri hakim olduğum mevzular :) -
Hocam düşük bütçeli olaraktan philipsin hoparlorleri çok hoşuma gidior, çok daha iyi ses veriorlar fiyatlarına göre rakiplerden.
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam düşük bütçeli olaraktan philipsin hoparlorleri çok hoşuma gidior, çok daha iyi ses veriorlar fiyatlarına göre rakiplerden.
Pasif hoparlör mü hocam?