Pc Topladım Sizce Nasıl ?
-
-INTEL
-->Core2 Quad Q6600 (2.4GHz,1066MHz,8MB,LGA775) BOX (işlemci)-256 Gigabyte GeFOrce MB 8600GT
-2 gb Kingston 750 mhz ddr2 ram
-160gb samsung sata harddisk
-çift fanlı bişili bişili güzel bi kasa( cooler masterı felam var =) )
-İşte sağlam bi dvd writer
- XFX
-->MB-N650i-IUL9 (NF 650i Ultra, GLAN, SATA, RAID, LGA775) (anakart)işte bu konfigurasyonu 1.2 milyar tl ye aldım nasıl sizce?
-
yuh amq 256gblık ekran kartı çıkarmışlar :| o megabyte olmasın :D 8600gtnin 256gblık modelini hiç görmedimde :D :P
-
Gigabyte onun markası xD , 256 mb tabiki...
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
yuh amq 256gblık ekran kartı çıkarmışlar :| o megabyte olmasın :D 8600gtnin 256gblık modelini hiç görmedimde :D :P
-----------------------------harbiden la 256 gb lik ne ara çıkmış eüheühe =O) kopanzo
-
İşlemciyi Şöle En Azından 2.8 Gibi Bişey Alsaydın Daha Rahat Ederdin Gibime Geldi . Ayrıca 256 ile 512 Ekran kartı Arasında Fazla Fiyat Farkı Yok Keşke 512 Alsaydın . İlerisi İçin İyi Olurdu Sıkıntı Yaşamazdın . Ama Buda Götürür .
-
işlemci amd alsaydın çift çekirdekli felm
bugn bi tanıdığa topladık
amdx2 4,0 mhz işlemci (çift çekirdak (h))
asus bilmem ne sağlam anakart
160 gb hdd
1gb kingston ram
512 mb nvidia ekran kartı
dvd-rw
bide cix bi kasa :P
565 e topladık hepsini
-
pahalı
-
hocam şu an için ana kart işlemci ve ram seçimin güzel ancak DX10 için 8600GT gibi bir ekran kartı alman vasat bişey. Zaten DX10 oynamayı bekleme 8600 alarak. En düşük detaylarda bile oynanabilir bir etki vermiyor o kart . Biraz daha koyup DX9 X1950 XTX alabilirdin. DX 10 u insanlar DX9 dan farkını göremeden oynayacaklarsa niye DX10 alıp kendilerini ezdiriyorlar anlamıyorum..
-
Nası yani ben bu kart ile baya iyi grafikleri olan bir oyun olan Oblivionu mesela oynıyamıcakmıyım?
-
kardeş adam quad işlemci almıs sen amdx2 dion :S quad 4 çekirdek oluo :s senin dediğin çift cekirdek güsel Pc ama ekran kartın biras buna uymamıs yanında Hdd vermediler galiba :D hehe Flash bellek mi kullanıon :S
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş adam quad işlemci almıs sen amdx2 dion :S quad 4 çekirdek oluo :s senin dediğin çift cekirdek güsel Pc ama ekran kartın biras buna uymamıs yanında Hdd vermediler galiba :D hehe Flash bellek mi kullanıon :S
-----------------------------yuh amua goyyim :D şimdi gördüm
ama sende hdd yi görmemişin :D 160 gb sata harddisk demiş ya