Pc Uzaktan Açıp Kapatmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

anakarttan elektrik alınca başlayı seçiyorsun bios ayarlarından

TP-Link Tapo P100 bu cihazdan alıyorsun telefondan istediğin zaman açıp kapatıyorsun

Google remote kuruyorsun açılır açılmaz bağlantı veriyor sana miss gibi

yorumlarınız için teşekkürler, bu amcanın dediği yöntem en temiz ve uğraşsız olanı ufak bir anakarttan ayar verdikmi tamam ama bağlantıda problem yaşamamak adına remote ne kadar iş görür yada alternatifi ücretli donma kasma yapmayacak birşey

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

TP-Link Tapo P100 bu cihazdan alıyorsun telefondan istediğin zaman açıp kapatıyorsun

yorumlarınız için teşekkürler, bu amcanın dediği yöntem en temiz ve uğraşsız olanı ufak bir anakarttan ayar verdikmi tamam ama bağlantıda problem yaşamamak adına remote ne kadar iş görür yada alternatifi ücretli donma kasma yapmayacak birşey

bunlarda internetin kopmazsa öyle büyük bir sorun yaşamazsın. kendi sunucuları üzerinden haberleştiği için tp-link sunucusu giderse dünya genelinde işler çirkinleşir zaten :D

NoktaliVirgul tarafından 24/Mar/25 17:00 tarihinde düzenlenmiştir

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

bunlarda internetin kopmazsa öyle büyük bir sorun yaşamazsın. kendi sunucuları üzerinden haberleştiği için tp-link sunucusu giderse dünya genelinde işler çirkinleşir zaten :D

hocam o kadarıda kadere bırakıyorum :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Ben şöyle kullanıyorum;

Wifi ile kontrol edilen bir röle (ben nodemcu ile kendim yaptım),

https://www.hepsiburada.com/sonoff-basic-r2-akilli-role-p-HBV00001BUNUZ?magaza=SONOFF%20T%C3%9CRK%C4%B0YE

Windows Uzak Masaüstü bağlantısı (Cloudflare Tunnel kurdum)

https://www.youtube.com/watch?v=tJuC6y3ci1Q

Bios tan da güç verilince otomatik başlatma ayarı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

Google remote görüp görebileceğin en iyi uzaktan kontrol sistemidir ben oyun oynuyorum öyle söyleyeyim :D

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

bi transistörle/röleyle kasadaki power pinlerini kısadevre yaparsan açarsın. elindeki eski bir arduino/raspberry yada bulabildiğin ethernetli en ucuz embedded şey işini görür.

Şuna da bi göz at

https://pikvm.org/ 

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Bios üzerinden zaman ayarı ile de açmak mümkün. Her gün saat 5 te açıl gibi anakart destekliyor ise. 

Konusu açılmışken keenetic modem vpn özelliği yapılandıran var mı daha önce? Senaryo şu dışardan telefonla evdeki modeme vpn serverdan bağlanılacak. Telefon evdeki modem üzerinden nete çıkacak. Modemde gerekli moduller mevcut ama yapılandırma nasıl? Amaç yurtdışına gidince evdeki internet üzerinden kendi vpn sunucuma bağlanmak. Bazı sistemlerin beni burda gōrerek ban atmasını engelleyip uğraşmamak.

watervay tarafından 25/Mar/25 03:17 tarihinde düzenlenmiştir

Syntax error..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

tapo p100 aldım mediamarktan daha yeni kullanım çok iyi , ancak remote google biraz kasıyor gibi geldi grafik ve video düzenlerken uzak bağlantı için birşeyler yapmak lazım 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

tapo p100 aldım mediamarktan daha yeni kullanım çok iyi , ancak remote google biraz kasıyor gibi geldi grafik ve video düzenlerken uzak bağlantı için birşeyler yapmak lazım 

google remote kendini başlatıyor diye önerdim istersen rustdesk dene ama kendini başlatıyor mu bilmiyorum olmazsa bilgisayar açılınca açılacak bir şey yaparsın ama ben genel olarak google remote dan memnundum

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı

google remote kendini başlatıyor diye önerdim istersen rustdesk dene ama kendini başlatıyor mu bilmiyorum olmazsa bilgisayar açılınca açılacak bir şey yaparsın ama ben genel olarak google remote dan memnundum

eyv emmi bunu indirip deneyeyim teşekkürler

Toplam Hit: 3863 Toplam Mesaj: 23
pc uzak bağlantı