Pcde Sorun Var, 3 Kere Tikliyo Acilmiyor.?
-
sorun nedir beyler.?
ben ilk önce ramden, sonra harddiskden süpeleniyorum ama cözemedim..
yardim ederseniz sevinirim..
tskler..
-
sorununu tam yazarmısın. bişey anlamadım. makina açılırken buzzerdan dııt dııt diye gelen seslerdenmi bahsediyorsun?
-
sorunu tam olarak bende bilmiom..
pc acarken 3 kere garip ses cikti, bi kac acip kapatim, en sonunda Operating system not found dedi.. heralde harddisk ölmüs..:|
-
yüksek ihtimal harddiskin markası samsungdur :d
-
ekran tam karanlik İse remlerden işlemci olabilir ama acıp siyah yazılarda kalıyorsan ram bazen ramler calısıp calısmama sorunuda Oluyor Sımdı remler Olmasa Pc acılmaz dıyenler Oluacan Sen 2 rem varsa Bırını dene Ve hdd BAska pc tak öyle acmayı dene ekran Kartı Varsa cıkar Normal ekranı dene Buda Olmadıysa Al eline Pc tamiri
-
RAM'i ters takmışsındır.
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------
RAM'i ters takmışsındır.
-----------------------------? öyle bir imkan varmı ?
-
Apocrypha bunu yazdı:
mamii bunu yazdı:
RAM'i ters takmışsındır.
-----------------------------Evet. Bir kere başıma gelmişti. Sesler geliyordu ve bilgisayara görüntü gelmiyordu. Bir baktım RAM'i dalgınlıkla ters takmışım :)
-
ramlere baktimda onlarda bi sorun yok, 2 tane oldugu icin..
harddiski cikarttim taktim fln az oynadim calismadi..
harddisk markasi: seagate
pc markasi: hp pavilion dv6000
ramida ters fln takmadim.:)
ama heralde harddisk yanmis, Operating system yok diyor..:|
-
mamii bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
mamii bunu yazdı:
RAM'i ters takmışsındır.
-----------------------------Evet. Bir kere başıma gelmişti. Sesler geliyordu ve bilgisayara görüntü gelmiyordu. Bir baktım RAM'i dalgınlıkla ters takmışım :)
-----------------------------ilginç :) slotun bir tarafı herzaman dar oluyor. ters takamamışsındır bence sen onu. oturmaz çünkü.
hocam sen önce bi bios ayarlarını defaulta çevirmeyi dene. gene aynı sorunu alırsan hddyi formatlamayı dene. çabuk format atma ama. tam format at. gene olmazsa hdd sizlere ömür olabilir. görmedende kesin konuşamam.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
mamii bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
mamii bunu yazdı:
RAM'i ters takmışsındır.
-----------------------------ilginç :) slotun bir tarafı herzaman dar oluyor. ters takamamışsındır bence sen onu. oturmaz çünkü.
hocam sen önce bi bios ayarlarını defaulta çevirmeyi dene. gene aynı sorunu alırsan hddyi formatlamayı dene. çabuk format atma ama. tam format at. gene olmazsa hdd sizlere ömür olabilir. görmedende kesin konuşamam.
-----------------------------tmm hocam biosu default yaptim fayda etmedi.. bide format atmayi deneyim..;)