Pcden Eski Performansı Alamıyorum
-
İyi akşamlar,elimde thermaltake marka kasa var yaklaşık 5 sene önce aldım kasayı içinde core 2 duo işlemci 1gb 256bit ekran kartı 5gb ram var yani güncel birçok oyunu kaldırabilecek düzeyde bir pc olduğunu düşünüyorum.kaldı ki eskiden full ayarlarda çalıştırdığı oyunları şimdilerde çalıştırmıyor ya ekran kartı hatası veriyor ya da çok takılıyor.güncel driver larını indrdim ancak farkeden birşey olmadı.sizce ne yapmalıyım?kasayı açıp bütün parçalarına kadar ayırıp silip süpürsem içini farkeder mi acaba? ama asıl şüphelendiğim şey eskiden işletim sistemim xp idi şimdiyse win7 ondan kaynaklanıyor olabilir mi yoksa parçalar deforme mi olmuştur zamanla?
-
Walla hoca bence de deforme ve tozdur :D mesela harddisce yüklediğin şeyi silsende bellekte kalıp mal ediyor .Benm de ewde var öle beş yıllık bi masa üstü oyun vs oynama amacı olmayıp sadece nete girme amacı ile kullanılmasına rağmen mal oluyor resmen :)
-
abi 5 gb rami nerden buldun ? :)
-
ahaha :D abi 4x1 vardı biri bozuldu bende diğerini 2lik aldım öyle oldu :D
-
Konu adı...
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------
Konu adı...
-----------------------------iyi yakalamışsın haha (:
-
tahribatın değerli bilgisyarcılarını buraya bekliyoruz :)
-
Eredanne bunu yazdı:
Konu adı...
-----------------------------:D eskisi gibi tatmin etmiyor hocam beni
-
Bende bir Themaltake kullanıcısı olarak senin kasaya ait resim isterim.
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------hocam şu an resmini çekemedim ama kasa bu model : http://www.volny.cz/pajuna/pic/thermaltake.jpg
-
akbaba59 bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------hocam şu an resmini çekemedim ama kasa bu model : http://www.volny.cz/pajuna/pic/thermaltake.jpg
Güzel kasa,madem seni bulmuşum yüzsüzlük yapayım,harddisk plastik klipslerinden bir adet rica etsem :)