Pcden Ev Ve Cep Telefonlarını Arayın ! (Manyak Bişe Ek Özellikleride Var)
-
Milk-i_Beka bunu yazdı:
-----------------------------abi ohaa valla yenimi duydunuz.
1 dk felan konuşabiliyosun sonrası paralı kredi alıyosun falan filan ama güzel bişey tabi.Kredim bitince proyu kaldırıp tekrar kurduydum yeni üyelik aldıydım ama yemiyo yani o 1 dkyi iyi değerlendirin.
-----------------------------vay aq :S tamindirde öyle bişe yazmıyo ki. Konuştuğumuz şeyler kotaya yazıyo. msn de ne kadar yazıyo sa bunda da oakdarcık. öyle yazıyo yorumlara ne biliyim. dur bi diyim arkadaşa yine arayabiliyo mu diye...
-
1 dk için indir meye ve mic almaya degmez yaw :DD
-
Edit :amk mozillasi bı msj gonderemıyo cıft msj atıım pardon editleyım dedım .
-
abi simdi indirdim denedm bu meredi affedrsnz ama beles meles diil gayette parali ve gereksz ha ne icin ii olablr mesela ben amerikadym telfnm yok yaknlarda filanda tlfn kulubesi yok ama mezun.com kartimn sifresiile filan konusabiliorm daa demn kizi ariim dedm 3-4 saniye konusabildim sonra bide mezun la denedm oldu kisaca yaknlarda tel yoksa konsma kartnda varsa ideal ama gereksz . bence tabi
-
aslında bu öyle yarraamdan bi program kim ne dese haklı :D
şans işi kısacası. Ben kendimi aradım. 15 saniye kadar küfür ettim. Sonra kapandı limit doldu. Buna benzer bir progrram daha indirdim bi yarım saat evvel. (programın arayüzü herşeyi aynı + aynı sitenin programı tek adı farklı) onlan da aradım çağrı attım çalışıyor. Bi Yarın oLsun birini arayacam sesini duyacam ^^
ayrıca biyerde bunu gördüm : "ilk kullanıcıya 200 dk bedava süre dolunca yeni kullanıcı ismi alıyorsun yine aynen devam ediyorsun " ne kadar doğru bilmiyorum.
Fakat kesin oLan şudur ki : "bir süre sonra sizden kredi almanızı istiror 10€ karşlığında 90 gün ücretsiz şehir içi ve şehirler arası görüşme için yeni kullanıcı açın sürekli" 10 yuro nedir ki değer bu program için. + oLarak sesler kaliteli (istersen programdan açıp kısabiliyon:) sana bi zararı yok sadce kotadan gidiyo oakdar. Çok da fazla gitmiyor. MSNden ne kadar gidiyosa ondan da okadar gidiyo. hoş birşey ^^
Böyle puştluklarla uğraşmaktan büyük zevk alıyorum (: deminde bedava sms yolluyodum. (hani şu yahooWidgest dalgası) -
Hoja bu çok eski (: cumhur aylar önce sitesinde yayınlamıştı ordan biliyorum
-
eski fakat gerçekten güzel bir program, amerikayı aradım, cia bürosuna sapıklık yaptım, almanyadaki manitayla görüştüm, onun dışında telekom müşteri hizmetleri servisini arayıp içimi döktüm, daha ne olsun bedava bi programda bu kadar özellik olması bile çok iyi, paylaşan arkadaşa teşekkürler..
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
eski fakat gerçekten güzel bir program, amerikayı aradım, cia bürosuna sapıklık yaptım, almanyadaki manitayla görüştüm, onun dışında telekom müşteri hizmetleri servisini arayıp içimi döktüm, daha ne olsun bedava bi programda bu kadar özellik olması bile çok iyi, paylaşan arkadaşa teşekkürler..
-----------------------------bakın işe yarıyo işte !
Deminki msjımda dediğim gibi kesinlikle şans meselesi :\ yani bana göre değil :D -
ya arkadasım pro yu yükledim konusma sırasında limit doldu dio ama sonra tekrar arıom arıyom
bu nereye kadar devam eder
bunun içinde bi bokluk olmasın -
ewt limit doluor o da size zaten 15-20 saniye verior (: