folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Pc"Den İnterneti Kullanarak Diğer Pc"Ye Tv Kartını Görüntü Ve Ses Aktarımı Nasıl Yapılır ?

Pc"Den İnterneti Kullanarak Diğer Pc"Ye Tv Kartını Görüntü Ve Ses Aktarımı Nasıl Yapılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

konu başlığı uzun oldu farkındayım orası önemsiz geçiniz :)

iki insan oğlu 1 mb internetleri war bunlardan bitanesinde tv kartı var :) diğeri fakir tv kartı yok :F

bu insanoğlu herhangi war olan bir programla tv kartı olandan görüntü almak istiyor  :)

team viewerla deneme yapınca kalite yüksek olduğu için donma oldu ve orada ztn ses iletişimi yok :(

freedocast.com justin.tv gibi sitelerde bu tarz bi yayın şekli war ama biz site üzerinden olsun istemiyoruz  ve burda

kalite ztn çok düşük:/

bu tarz bi programı kodlayacak adam da ortaya çıkabilir :) mantığı çok basit diye duydum :)

bizi görüntü iletme bakımından birbirimize bağlayacak insan evladı arıyorum :F saygılar ve sewgiler :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek

tv kartı dijitalse progdvb ve ekürilerinin bir server oluşturabilme özelliği var sende kendi progdvbinle ona bağlanıyorsun ve eğer local ağ üzerinden gerçekleşiyorsa bu işlem sıfır kayıpla internet üzerindensede keliteyi siz belirliyorsunuz.

detay bilmiyorum ama google biliyordur eminim. sordum biraz bir iki şey buldum (:

http://www.frmtr.com/tv-kartlari/478927-digital-tv-karti-ile-free-cardsharing-paylasimi-resimli-anlatim.html
    http://forum.donanimhaber.com/m_8309158/tm.htm

ama dhde bir yazıda dedikleri gibi iki kişide aynı kanalı izlemek zorundalar.(analog kartların paylaşımında durum değişebilir diye düşünüyorum ben)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

hocam üstteki linkte tv kartı olan adam bi servera bağlanıp key alıyo :)

alttaki linktede local ağ için bişeyler diyo :)

biz aynı ağda falan değiliz :)

iki insan oğluyuz iki pc miz aramızda kmler war :D elimizde de 1 mb bağlantı war :)

ve sadece birimizde tv kartı war :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek

anladım o zaman en oluru dhdede birinin dediği gibi windows media server yada broadcast yapan başka bir program kullanabilirsiniz (vlcde yapıyormuş galiba) shoutcastinda tv yayını yapan bir eklentisi varmış onuda deneyebilirsin.

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/forpros/encoder/default.mspx
    http://www.nullsoft.com/nsv/ 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

1. si freedocast da şifreleyebilirsin başkası girip bakamaz şifre ister

2. si uykulama yaparsın çıkış yaparsında  bilgisayrının sağlam çıkışı olması lazım

bazı dvb programlarında çıkış eklentileri var 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

windowsun eklentisinde hadi birisi yayın yaptı diyelim diğeri onu nasıl yakalıyo :)

site ingilizce hiç anlamam walla :)

alper uykulamadan kasıt  bi ara belleğe mi yazdırıyosun datayı diğer kişi ordan çekiyo ?

bunu şöyle düşünün msnde webcam açmıyosun da tv kartını  açıyosun :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek

Addict bunu yazdı:
    -----------------------------

windowsun eklentisinde hadi birisi yayın yaptı diyelim diğeri onu nasıl yakalıyo :)

site ingilizce hiç anlamam walla :)

alper uykulamadan kasıt  bi ara belleğe mi yazdırıyosun datayı diğer kişi ordan çekiyo ?

bunu şöyle düşünün msnde webcam açmıyosun da tv kartını  açıyosun :D

hocam yayın olayı basıt izleyende wmp ile izliyor radyo için bir anlatım buldum yapıştırım buraya tek varkı ses yerine video adımlarını takip etmektir herhalde.
    video yayını için daha iyi bir anlatım gözüme çarparsa onuda yazarım (:

VLC içinde bir yazı buldum :http://www.duldul.net/?p=8 :P

Windows media player ile radyo yayını;

Windows media player ile radyo yayınımızı gerçekleştirmek istiyorsak ilk olarak windows media encoder programını indirmemiz gerekiyor.Zaten herşey bu programın üzerinde dönüyor. Burdaki ayarlamayı yaptık mı geriye pek fazla bir şey kalmıyor.
    Bu programı indirip kurduktan sonra resimli anlatımımıza başlayalım.

Eğer üstteki durumda olupta karıştırıcı kısmının üstende yeşil sütünlar çıkıyorsa o zaman Ses Ayarlarında Kayıt denetiminde tik microfon kısmındadır.Yeşil sütünların oluşmasınada dışarıdaki sesler neden olmaktadır.Bunu media playerdan ses gidecek şekilde ayarlamak istiyorsanız tik i dalga kısmına getirerek sorun çözülmüş oluyor. Aşağıdaki resimdeki gibi ayarları kendinize göre ayarlayabilirsiniz!

Burdaki ip numarası radyo yayınını yapan kişeye ait ip adresidir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca ipden veriyosun karşı tarafda bi media playerla çalıştırır sanırım ben kullanmadım :))

yukarda arkadaş radyo yayınını anlatmış aynısını görüntü aktarımıda yaparsın ama tv kartındaki götüntü ve sesi nasıl yaparsın

o programa görüntü driverı yalancı web camı gösterip masa üstündeki görütnüyü göndere bilirsin ses birlştiricin açıksa sesde gider

lig tv yi öyle yapıyom :)

ama yine söylüyorum pc inden direkt çıkış yapmak hiç uykun olmaz :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

hocam anlatım harika :)

peki dinlemek isteyen nasıl dinleyecek nereye ne yazacam anlatmıyo :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek
    en son 2 resimde onuda göstermiş hocam dosya url açyada ctrl + u yapıştır tv kartı olan insanoğlunun ip adresini ve belirlediğiniz portuda ekle : koyup çak enteri al yayını 
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    ok ok ben karşı taraf yapacak sandım bi an :) çok sağol hacı walla :)

Toplam Hit: 2898 Toplam Mesaj: 12