PCI Ethernet Tanıtamıyorum (Modelini Nasıl Öğrenebilirim)
-
şimdi benim eski bilgisayarda pci vardı ethernet için. onu birine verdik. formatlar yedi ama kartın sürücüsü ortada yok. açtım baktım marka model bişey yazmıyo anlayamadım. tanıtamıyorum da aleti, internete bağlanmıyo haliyle.
hangi sürücüyü kullanacağını nasıl öğrenebilirim? yoksa makineyi internete bağlayamıcam.
acil bir durum, teşekkürler.
-
kart uzerinde herhangi bir numara veya chip uzerinde yazili olani nette arattir illaki karsina bir marka cikar...
-
hacım ..hangi tarihler arasinda ..üretildi yahut elindeydi ..onu hatirlamaya calis ..ve akabinde ..o zaman zarfinda en cok kullanilan ethernet modellerini bi bilgisayarcidan ögren ..en mantiklisi o ..
-
çok kullanılanlardan biri olduğunu sanmıyorum, insanevladı bi marka yazmaz mı üstüne ya?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
çok kullanılanlardan biri olduğunu sanmıyorum, insanevladı bi marka yazmaz mı üstüne ya?
-----------------------------Everst gibi programlar ile donanım bilgisi öğrenebilirsin hacım.
Ahanda konu açtm : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=74146 :D
-
outmost bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Everst gibi programlar ile donanım bilgisi öğrenebilirsin hacım.
Ahanda konu açtm : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=74146 :D
-----------------------------ya programı biliyorum da sürücüsü yüklü olmayan donanımı da gösterir mi acaba? her zaman bilgisayarın başına gitme şansım yok, bi kerede halletmem lazım.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------ya programı biliyorum da sürücüsü yüklü olmayan donanımı da gösterir mi acaba? her zaman bilgisayarın başına gitme şansım yok, bi kerede halletmem lazım.
-----------------------------Evet gösteriyor. Ayrıca Alternatif Program olarak Sandra adlı yazılım var aynı işi yapan.
-
eğer hiç bir şekilde bulamazsan driverı ki bulursun bulamazsan vista ultimate yükle driverlar zaten vista da yüklü
-
sen yine benim dedigimi dene...
-
phoneix bunu yazdı:
-----------------------------eğer hiç bir şekilde bulamazsan driverı ki bulursun bulamazsan vista ultimate yükle driverlar zaten vista da yüklü
-----------------------------olur, 64 mb RAM pentium 3 533mhz bilgisayara vista ultimate kurarım :)
-
pc'nin chipset marka ve modelinden bulabilirsin.
anakartını nette araştır chipsetine bak mutlaka orda yazıyordur.