folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PC"İm Güzellikten Anlamıyor

PC"İm Güzellikten Anlamıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek
    Hani bilgisayarı ilk açtığınızda dıt diye bir ses gelir ya o gelmiyor o şekilde takılı kalıyor watt'ı Düşük geliyor ala bilirmi ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

o zaman senin anakartla ram uyuşmuyordur.. asus anakarta msi ram bellek uygun olur.. kingston marka asusta sorunlu oluyor. bilgisayarcıya götür msi ram bellek taksınlar bakalım birde bu şekilde test etsinler hocam..

http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=1934&l1=3&l2=149&l3=592&l4=0

senin anakart bu mu hocam ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

evet hocam bu

Bakın bu mantıklı geldi Ramleri değiştirip denettireyim bir.Sonuçları yazarım yine buraya

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    350 az deilmi o makinaya?

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    EWELANCHE bunu yazdı:
    -----------------------------

evet hocam bu

yukarda söylediğim gibi bilgisayarcı birde bu şekilde test etsin bakalım..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Oldu o şekilde yaparım hocam sonuçları tekrar iletirim size

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

Başıma gelen bir olaya çok benziyor bu bahsettiklerin.

Bence ne donanımsal bir uyuşmazlık var ne de donanımda herhangi bir sorun var. Elektrik şebekesindeki dalgalanmaların zamanla pc yi yıpratmasından kaynaklanıyor. Kaldı ki daha 1 sene önce masaüstü bilgisayarım aynı şekilde hata veriyordu ve çok sürmeden tamamen çöktü. Elektrikler yüzünden. :(((

Ne anakart ne güç kaynağı ne de işlemciyi kurtarabildik. Harddisk, ram ve ekran kartı  kurtuldu. Hemen hatırlatayım harddisk maxtor'du. Regeneration yaptık ve ancak kurtuldu. Başka markaların böyle bi yükü kaldırması mümkün gözükmüyor.

Şimdi UPS aldım ve tam isabet bir çözüm yapmışım gibi duruyor.  Lakin ev arkadaşım da daha 3 ay önce aynı şeyden şikayet etmeye başlamıştı. Alelacele UPS aldırdım ve bir format attık. UPS yi aldığımızdan beri böyle bir olay söz konusu bile olmadı.

Senin Pc yi bende kullandım. Biliyorsun. Ve bir donanımsal sorun olsa ikimizde bunu farkedebilecek kişileriz. O yüzden parçaları boşuna üretici firmalara yollama derim.

Eğer dediklerim sana da mantıklı geliyorsa minimum 1000va güçte bi ups almanı tavsiye ederim kuzen. Daha düşük alma çünkü makinan oldukça güçlü.

Daha güzel bi çözüm bulursan bizlerle paylaş. 

Sevgilerimle.. :)))

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    Tarantula bunu yazdı:

Başıma gelen bir olaya çok benziyor bu bahsettiklerin.

Bence ne donanımsal bir uyuşmazlık var ne de donanımda herhangi bir sorun var. Elektrik şebekesindeki dalgalanmaların zamanla pc yi yıpratmasından kaynaklanıyor. Kaldı ki daha 1 sene önce masaüstü bilgisayarım aynı şekilde hata veriyordu ve çok sürmeden tamamen çöktü. Elektrikler yüzünden. :(((

Ne anakart ne güç kaynağı ne de işlemciyi kurtarabildik. Harddisk, ram ve ekran kartı  kurtuldu. Hemen hatırlatayım harddisk maxtor'du. Regeneration yaptık ve ancak kurtuldu. Başka markaların böyle bi yükü kaldırması mümkün gözükmüyor.

Şimdi UPS aldım ve tam isabet bir çözüm yapmışım gibi duruyor.  Lakin ev arkadaşım da daha 3 ay önce aynı şeyden şikayet etmeye başlamıştı. Alelacele UPS aldırdım ve bir format attık. UPS yi aldığımızdan beri böyle bir olay söz konusu bile olmadı.

Senin Pc yi bende kullandım. Biliyorsun. Ve bir donanımsal sorun olsa ikimizde bunu farkedebilecek kişileriz. O yüzden parçaları boşuna üretici firmalara yollama derim.

Eğer dediklerim sana da mantıklı geliyorsa minimum 1000va güçte bi ups almanı tavsiye ederim kuzen. Daha düşük alma çünkü makinan oldukça güçlü.

Daha güzel bi çözüm bulursan bizlerle paylaş. 

Sevgilerimle.. :)))

dediği gibi ups aldığın zaman sorun çözülür ama ondan önce pc yi taktığın prizlerdeki topraklamayı kontrol ettir ben o topraklama yüzünden çok ram yaktım zamanında

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek
    At Gitsin Hoca O zaman Uraşmana Değmez...

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Hacı 1. si İşlemci fanının tam oturduğundan emin ol ısınma problemi olabilir.

2. si ise power suplly değiştir. kullandığından biraz yüksek watta power suply kullan. 

Syntax error..
Toplam Hit: 3047 Toplam Mesaj: 22