Pcnet Ağustos 2009 Sayısı [İstek]
-
// intro
merhaba nigga :)
malum pardus 2009 cıktı. yakında çalışan cd side cıkıcak. dergiler veriyor mu diye bakayım dedim.(kota var huzur yok)
ona bakarken PCnet dergisindeki "jeton bedava" konusunu gördüm.
eski atari konsolları hakkında 5 sayfa yazı yazmışlar.
bende bu konuda yazı yazdıgım, ilgilendiğim için bu ibişlerin ne yazdıgını merak etmekteyim :)
// sadet
PCnet -Ağustos 2009 sayısı nın pdf si elinde olan varmı?
pdf export ediliyosa sırf 106.-107.-108.-109.-110. sayfalar da olur.
elinizde basılı hali varsa sayfaları taratsanız da olur ^^,
saygılar..
-
evet arkadaşlar elinde pcnet ağustos 2009 sayısı olan varsa taratıp yayınlarsa çok makbule geçer.
-
6,5 YTL kitapevleri ve gazete bayilerinde satılıyor...
-
yamiyumu bunu yazdı:
-----------------------------
6,5 YTL kitapevleri ve gazete bayilerinde satılıyor...
-----------------------------ciddimisin :|
hemen gidip alayım ozaman
-
Pardus CD'leri Adresinizde!
17 Temmuz, CumaPardus 2009 CD'lerini sadece kargo ücretini ödeyerek edinebileceksiniz. Bu yeni projeye ilişkin ayrıntılara topluluk portalımız olan Özgürlükİçin üstünden ulaşabilirsiniz.
Pardus 2009 sürümü, yarın akşam saatlerinde kullanıcılarımızla buluşacak. Yarın, Pardus 2009'un duyurulduğu akşam saatlerinde, Özgürlükiçin'de de bazı güzel sürprizlerle karşılaşacaksınız. Bu sürprizlerimizin ilki: CD Gönder
Bu yeni bileşenimizle isteyen herkes özel baskılı Pardus 2009 CD'sine sahip olabilecek. Bunun için tek yapmanız gereken, yakında hizmete girecek olan Pardus CD'si İstek Formu'nu doldurmak.
İstek formunu doldurduktan sonra e-posta adresinize, bilgilerinizi onaylamanız için bir e-posta gönderilecek. Gönderilen e-postada bulunan onay linkine tıkladıktan sonra CD'niz makul bir süre içinde kargoya verilecek. Kargonuza ait takip numarası daha sonra e-posta adresinize gönderilecek. Bu sayede kargonuzun nerede olduğunu her an takip edebileceksiniz.
CD'ler kargoya "alıcı ödemeli" olarak verilecek. 2,36 TL kargo ücreti dışında CD temini için hiçbir ücret ödemeyeceksiniz.
CD Gönder projesiyle birlikte özellikle kotalı İnternet kullanıcıları ve ilgililer Pardus CD'lerine daha kısa süre içinde ulaşacak. Bu kapsamda dağıtılan CD'ler, Pardus 2009'un Türkçe kurulum CD'leri olacak.
Sürümün çıkmasının ardından, CD istek formuna Özgürlükiçin'den ulaşabilirsiniz.
2.5 tl ye pardus cd si kota dostu
-
Ben almıştım.
Aslında konuyu açmakta istedim ama boş ver dedim edemiyorum yazayım. Atari sega karakutu campom oyunları filan hepsi vardı. Hepsi hakkında bilgi filan ama 6,5 liraya değmez :D
Emulator oyun diye arat google'dan bulursun bi ton. Eve gidişte oradaki yazıyı buraya yazarım. Ayrıca 9 dölarlık knight online exp artırıcı bişey de vermişti dergi oynayan varsa kodu ona vereyim.
DVD'sinde pardusun iso dosyasıda var. Cd ye çekip kurabiliteniz var yanü :\
-
puhahah 2,5 kargo parasından başka para ödemiyeceksiniz diyo :)
bill amca kafayı yiyodur şimdi :))
-
@hayvan
hocam netteki yazılan cogunu biliyorum zaten bende yazı yazdım bu konuda. onların nasıl anlattıgını merak ettim.
not:Eski arcade oyunları için Mame +bios + rom + multiplayer mod ve uzunca anlatım :)-----
2.5 liraya kargo mu oluyo :| ben en az 5lira filan sanıyodum
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------@hayvan
hocam netteki yazılan cogunu biliyorum zaten bende yazı yazdım bu konuda. onların nasıl anlattıgını merak ettim.
not:Eski arcade oyunları için Mame +bios + rom + multiplayer mod ve uzunca anlatım :)-----
2.5 liraya kargo mu oluyo :| ben en az 5lira filan sanıyodum
-----------------------------zaten sonrasında okuduğumde anlaşmadan dolyı elinize minimum fiyatla geçecektir diyo :) 5 lira olabilitesi mevcut
-
bilim ve teknik 3,5 lira sırf pardus için alacaksanız :)
-
dosyalarınızı kurtarın diyordu aldım dün. tam sürün oyun pardus 2009 knıght online tişörtünü tasarla filan yazınca alayım dedim
yazıcıdan taratırım ama zaman alır. şimdi paylaşırsak korsancı oluruz :)