folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pcnetin Yeni Web Sitesi Nasıl Olmuş?

Pcnetin Yeni Web Sitesi Nasıl Olmuş?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

joomla gayet kullanışlıdır 

wordpress le joomlayı bir tutamazsın ikisininde temeli blog a dayansada joomla artık portal halini almıştır

joomla = açık kaynak kodlu nimetlerden bitanesi  

Aynen joomla kadar kullanışlı bi portal daha görmedim gerek modülleri gerek kullanım kolaylığı vs..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

LNAU bunu yazdı:
    Wp daha kulanıslı ve basit joomla yı kurdum sıtelerımden bırıne 2 saat içinden çıkamadım saçma bişşiy bence

iyide ikisi aynı şey değilki :) birisi portal, diğeri blog yazılımı.

joomla güzel ve kullanışlı bir cms. tek sorun güzel tema bulmak veya tasarlamak :)) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Sırf joomlanın eklentilerini kurcalamakla 1 hafta geçirdiğimi biliyorum.Gerçi yeni sürümü daha iyi olmuştur ama bence bir sitede joomla+smf çok güzel gidiyor.Hele güzel bir tema çaktınmı tadından yenmez :D.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bu ay joom la ya geçin diye dergisinde web master şeysi veriyor aldım çıktı içinden kullanımını fln anlatıor anlaşmada olabilir araladın da ama sitesi baya zamandır öyle 

http://www.chip.com.tr/

çok daha kullanışlı ve pc net dergiye daha çok önem veriyor chip hiç deilse güncel her zaman pc net 1 ay arayla baktığınızda aynı şeylerin orda durduğunu görebiliyorsunuz...

ama en iyisi http://shiftdelete.net/ 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    iyi misiniz.. ? ne kadar zamandır böyle bu site.. yeni bişe değil..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    Herkes bir gün comlacı olacak:|

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
Toplam Hit: 1776 Toplam Mesaj: 17