Pc"Nizde Manyahca Bir Hızmı İstiyorsunuz? Buyrun!
-
S.a KardeşLerim.. İhtiyacı oLanLar İçin GüzeL Bir PayLaşım Yapmak İstedim. Programımızın Adı SpeederXp, MahfoLmuş PcLeri BiLe Uçururr :P GözLerinize İnanamayacaksınız! Accayip HızLandırıor. Birde NormaL Bi System Düşünün.. Tutmanız İmkansız oLur :D
http://dosyam.net/?id=uger72
Dosya Boyutu 825 Kb
Zip Şifresi : tahribat.com -
ne yapıyoda hızlandırıyo :D
kırbaç mı vuruyo arkasından :D -
Evet acaba SIRRI neymis onun :)
-
İşlemcini upgrade edip Ram mi ekliyo?
böyle programlar, mantığını anlatmadığın sürece indirilmez sanırsam ki, ben indirmem daha doğrusu :) -
Program windowsta bir miktar performans artışı sağlayan registry ayarları vs yapıyordur.Pcyi hızlandırmanın en iyi yolu disk birleştirmedir gerisi faso fiso.
-
Ben Denedim, Accayip HızLandı Ancak Bana Biraz AnormaL GeLdi :D SiLdim :P İhtiyacı oLan KuLLansın
-
Bildiğimiz oyunlarda da kullandığımız "Speed Hack" programı bu :)
Eğer fazla kullanırsan işlemcinin ve ram'in anasını züküyo bu..
Tavsiye etmem ama gerçekten de hızlandırıyor..
Ben çok kullanırdım bu programı Ultima Online oynarken =)
Az mı "Jail"e girdimm :)
Varsa donanımına güvenen atraksiyon olsun diye kullanabilir :) -
ahaha:D w3 dota oynuyoruz bnet den pudge kısayol atıyodum hızlandırmaya tam çektimmi adammı hızlandırıyodum adamda bi lag ağlıyo fln böle:D rot açıp yiodum tam ölüme yakın normal e döndürüyodum hızı iş işten geçmiş oluyodu :D
-
bu tur pro'lar ram'in annesini yoruyor 1 aya kadar kullanıcı eli'nin korunu goruyor :D
MySql bilebu kadar zaar vermez emin'im -
pcyi hızlandırmanın bi kaç yolu vardır,
donanımsal olarak, uprage ve overclock
yazılımsal olarak bazı güncelleştirmeler, registry ayarları, belleğe aşırı yüklenme.. ekran kartı belleğini ram belleği ile birleştirme (böyle birşey duymuştum)
o programda o tarz bişey yapıyodur. Unutmayın ki herşeyin aşırısı zarardır -
+1 Ertan abü =)
Senin bu açıklamalarına bayılıyorum..
Çok güzel aydınlatıyorsun bizi :)
Teşekkürler..
Toplam Hit: 4210 Toplam Mesaj: 34