Pc"Ye Açılıştaşifre Koyma [Standart Olan Değil]
-
Şimdi bir pc ye şifre koymak istiyorum,ama xp'nin normal kullanıcı şifresini koysam açmak isteyenlere izin verdiğimde tekrardeğiştirtecekler şifreyi pc yi açtıkları zaman.Bu işi yapan programlar vardı belli exe'lere şifre koyabiliyordun atıyorum explorer'a şifre koyuyordun onu şifreyi yazmadan kullanamıyordu bu yada Xp açlış şifresi gibi pc'nin açılışına şifre koyabilen sağlam bi kaç program tawsie edebilir misiniz ?
-
bios tan sifre koy hic acilamasin
-
bkz:Google "Masaüstü Kitleyici"
-
hojam şifrekorumasını biostan yapmak istemiyorum.Oda kırabiliyor zira.Bunlar biospilini çıkartıp şifreyi yinede etkisiz hale getirebilir :)
Şu google masaüstü programına bi bakıcam ama varsabaska onerilerinizbekliyorum pls :) -
Ya bakın şimdi bios şifresi,windows şifresi,masaüstü kitleyici en bilinen 3 çözüm.ajan1111 vbde pro yazıyo,wardomdan biliyom bi çalışma vardı pc açıldımı windows ekranından önce o gelip şifre soruodu 3 kere yanlış girersen pc kapanıyo fln,şifreyi girmek için belli bi süre fln böle basit yollu bişey yapılabilir visual basicte ve sana özgü bişey olduu için kırmayı netten öğrenemez kimse :D ;)
-
-
demirci hojam verdiğin dosyada virüs var dikkat et :)
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------abim pc me şifre koyuyodu
ben uğraşa uğraşa hepsini açmayı başardım
bi çok yol biliyorum artık
kimse beni durruramaz:D
-----------------------------peki dostum bios tan konulan şifre nasıl kırılır pil çıkarıp takmak çözüm olur mu? bunu bilen birisi
açıklayabilir mi? -
Sistem şifresi koyarsan bi daha deişteremez ya da pasif hale getiremezsin. Ben de sonradan öörendim :(
-
mauselaus bunu yazdı:
-----------------------------
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------peki dostum bios tan konulan şifre nasıl kırılır pil çıkarıp takmak çözüm olur mu? bunu bilen birisi
açıklayabilir mi?
-----------------------------pili çıkartıp oyna , elinde salla , duvara at , bi dakika takma işte.sonradan taktığında şifre falan kalmaz.
-
GrN bunu yazdı:
mauselaus bunu yazdı:
DeFactorx bunu yazdı:
açıklayabilir mi?
-----------------------------pili çıkartıp oyna , elinde salla , duvara at , bi dakika takma işte.sonradan taktığında şifre falan kalmaz.
-----------------------------koyu yazılanı yapma :P
bi yararı olmıcaktır
sök 5 dk bekle ve tak