Pc‘Ye Elektrik Gelip Gidiyor.
-
PCoDeR bunu yazdı:
-----------------------------
Daniel-Koo bunu yazdı:
PCoDeR bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
PCoDeR bunu yazdı:
Bide pc bir kerede açılmıyor 10-15 defa deniyorm öyle açılıyor ve 1-2 saniye çalışıyor kapanıyor.Kafasına göre calısıyor yani 1 keredede calısıyor :( her zaman açılmıyor anlıyacağınız.
Hacım işlemcinde bir problem olmasın ? Veya Ekran Kartının FAN'ı bozulmuştur ısınınca reset atıyordur. İşlemci fanı yerinden oynayıp ısındıkça reset atıp kapanıyorda olabilir.
Ekran kartını iptal et. HDDyi iptal et öyle çalıştır sorun devam ediyorsa Power Supply'dendir. O zaman Power Supply alıcaksın :)
-----------------------------hocam ekran kartında fan yok öyle bir durum olması söz konusu değil
hocam ben bide sinirden 220 130 Volt fln onlarla oynadım 220 v getirdim hiç elektrik gelmemeye başladı
power supply parçaladım sigortanın üstüne bi lehim yaptım şuan pc'ye elektrik geliyor ama açılmıyor gene.(1-2 saniye açılıyor kapanıyor)
Sen iyice anasını ağlatmışsın git bir power supply al 40 TL :) Tak çalıştır.
-----------------------------power suplly her pcye uyuyor mu hocam bi psu bulup denesem bide psu'da değilse sorun boşuna 40 lira bayılmıyım :D
Uyar uyar eskisinin voltur kaçsa ona göre al yeter. :):) -
hocam ekran kartında fan yok öyle bir durum olması söz konusu değil
hocam ben bide sinirden 220 130 Volt fln onlarla oynadım 220 v getirdim hiç elektrik gelmemeye başladı
power supply parçaladım sigortanın üstüne bi lehim yaptım şuan pc'ye elektrik geliyor ama açılmıyor gene.(1-2 saniye açılıyor kapanıyor)
geçmiş olsun 13-15 tl 230-300 watt powerlar az daha eklersen biraz daha iyisini alırsın
anlıyorsan sök bordu işlemci ram ekran kartı v.s bir yerlerde test et yada ettir önce bi