folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pc"Ye Yeni Harddisc Taktım Ama Gözükmüyo Yardım!!!

Pc"Ye Yeni Harddisc Taktım Ama Gözükmüyo Yardım!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    arkadşlar yeni hdd aldım dogru bir şekilde bagladım aygıt yöneticisnde disk sürücülerinde gözüküyo bilgisayarıma girince gözükmüyor bana bi yardım öneri bekliyorum...

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

bicimlendir

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    nasıl bicimlendir nerden bicimlendir hoja anlatsana

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

konuyu oyle yazmıstım sonrada asagılar gıbı hıssettıgım ıcın sadece bıcımlendır dedım

neyse tekrar yazarız

1 xp cdsını elıne alıyosun

2 bıosa gırıyosun

3 1cıl surucunu cdrom yapıyosun

4 resetlıyıp cdyı takıyosun

5 acılırken mavı ekran gelır karsına

6 daha fazla ugrastırma hersey turkce yazıyo orda

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

baslat - calistir - control yaz

Klasik görünümde olsun..Yönetimsel araclar - Bilgisayar yönetimi - Depolama - Disk yönetimi Yereli tikla..orda görmesi muhtemel sag click..bicimlendir sonrasini yaparsin..zannimca..

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakusta
    manyakusta's avatar
    Erkek

MESSAGE DELETED

İmza . . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    eger pc de windows warsa o şekilde yeni hdd yi görmüyosa master slave ayarlarına bak ( hdd nin güç kablo girişnin yanında 6 tane diş göreceksin onların yerini rastgele değiştir diyim işte) bir diğer opsiyonda setupdan bakabilirsin windows açılırken DEL tuşuna bas bi kaç kere sonra advanced pci bilmemne configurations olur yada BOOT DEVICE olacak oradan görüyosa master slave ayarı gerekir orada görmüyosa başka sorunlarda olabilir

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    etkin bölüm atadın mı?,(yani mesela en kolayı takarsın xp cd sini bölüm oluştur dersin o bölüm etkin hale gelir. sonra win den patlatırsın formatı kullanırısın)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek

arkadaşlar adam bilmiyo bi soru sormuş düzgün cevap verin lütfen ya yardımcı olun yada dalga geçmeyin.

Kardeş yapman gereken2. disk olarak takacaksan yeni HDDyi.eski disk master   yeni takacağın slave olarak hdd üzerinden pinlerini ayarla.

daha sonra ideye bağlantılarını yap.

PC yi aç biosa gir orada tanımış olması gerekir.eğer tanımadıysa master slave ayarlarında sorun vardır. yada IDE kablosunda sorun olabilir.

Biosta gördükten sonra kaydet ve çık.

simdi kurulum cd si yani windows cd ni tak ve normal vindows kurar gibi başla.disklerin olduğu menüye gelince bölünmemiş alanda yeni bölüm oluştur ve diski biçimlendir.

hadi kolay gelsin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    hard disk bozuk diyerek deyiştir. deyiştirmezse hard diski herife sokuver.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    ebulmadi bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar adam bilmiyo bi soru sormuş düzgün cevap verin lütfen ya yardımcı olun yada dalga geçmeyin.

Kardeş yapman gereken2. disk olarak takacaksan yeni HDDyi.eski disk master yeni takacağın slave olarak hdd üzerinden pinlerini ayarla.

daha sonra ideye bağlantılarını yap.

PC yi aç biosa gir orada tanımış olması gerekir.eğer tanımadıysa master slave ayarlarında sorun vardır. yada IDE kablosunda sorun olabilir.

Biosta gördükten sonra kaydet ve çık.

simdi kurulum cd si yani windows cd ni tak ve normal vindows kurar gibi başla.disklerin olduğu menüye gelince bölünmemiş alanda yeni bölüm oluştur ve diski biçimlendir.

hadi kolay gelsin.

-----------------------------

e birader hdd nin jumper ayarlarını yapmayı bilmeyen adam bi zahmet yeni hdd bağlamaya çalışmasın a.q 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 1961 Toplam Mesaj: 12