PDA Türü Birşey Arıyorum..
-
bence seni i-mate paklar. turkiyede de 500 tl civarina alabilirsin. 3g ve wi-fi mevcut win. mobil 6.1 yuklu. mis gibi kulanirsin kuzende var baya memnun. pspden yazdim biraz anormal olabilir
-
çinden 2 gün önce geldi telefon , iphone replikası aldm ama oyle boyle bi replika degil :) , pinphone diye arat youtube dan o modeli aldm 2 gündür kullanıorm dizayn ve programlar fln aynı iphone , dokunmatigi cok basarılı diger taklitlerden ayıran ozelligi o olsa gerek.. o yüzden digerlerinden daha pahalı 190 usd ye aldm gümrükte fln sıkıntı cıkmadı 40 dolar dan dşük fatura yapıolar HK kargo ile gonderiolar ptt kapına kdr teslim edior.. satın almak için ebay den alabilirsin paypal ile.. alıcaksan pm at ebay store linki ile satıcının email adresini vereyim..
-
cLust3R bunu yazdı:
-----------------------------
çinden 2 gün önce geldi telefon , iphone replikası aldm ama oyle boyle bi replika degil :) , pinphone diye arat youtube dan o modeli aldm 2 gündür kullanıorm dizayn ve programlar fln aynı iphone , dokunmatigi cok basarılı diger taklitlerden ayıran ozelligi o olsa gerek.. o yüzden digerlerinden daha pahalı 190 usd ye aldm gümrükte fln sıkıntı cıkmadı 40 dolar dan dşük fatura yapıolar HK kargo ile gonderiolar ptt kapına kdr teslim edior.. satın almak için ebay den alabilirsin paypal ile.. alıcaksan pm at ebay store linki ile satıcının email adresini vereyim..
-----------------------------peki gümrükten geçerken felan İMEİ'si kayıt edilebiliyor mu
GSM Sorununu nasıl çözdün?
-
açtım hattı taktım çalıştı hiç bişey yapmadm. tbt ye giriorm mobil versiyon iyi yapmş rene :)
gümrükten geçirerken sorun cıkmadı fakat cıkmaz diye garanti veremem satan kişide vermior , 40 dolarlık başka bi telefonun faturasını yolluolar gümrük sallamıo o yüzden, 150 doların üstündneki elektronikten vergi alınıor ama yinede geçer diye %100 bişey diyemem. Gift olarak deklare ediolr.. Honk Kong posta ptt le anlaşmalı fln sanırım kapıya kdr teslim etti ptt aynı dealxtreme gibi..
-
ExcellencE bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
Çakmaları pda şeklinde çok fanfinifinfonlu kullanabileceğini sanmıyorum lakin işletim sistemleri de çakma oluyor.. :)
-----------------------------lakin sözcüğü değil de "zira" demek istemişsin hocam sanırım. Düzelteyim dedim.
---------------------------------------------------------------------------------------
benim de dikkatimi çekti :D
-----------------------------aynı şey değilmi beyaw |:|
-
müridlere sorayım:
bu pinphone ve benzeri çin telefonların sar değerleri çok uçuk oluyo diye bi söylenti varya; doğruluk payı varmıdır, varsa nedir ne değildir bilgisi olan....
-
yazılım yazılım yazılım.
Pda ın mantıgı yazılım tıp olarak ıstıyorsan o farklı.2 el bir tane pda alırım ben senın yerınde olsam garantısı bıtmemıs hemde 140 dolar verecegıne o cıhaza 30 lira daha koyar hp nın pdalerınden yada busıness navigatıorlardan alırın
-
66albay bunu yazdı:
müridlere sorayım:
bu pinphone ve benzeri çin telefonların sar değerleri çok uçuk oluyo diye bi söylenti varya; doğruluk payı varmıdır, varsa nedir ne değildir bilgisi olan....
-----------------------------doğrudur.
almadan önce araştırmak gerekir.
-
NE ISINIZ VAR CIN MALI ILE,IKI GUN SONRA ELIMIZDE PATLAR,NE GARANTISI var,nede servisi...alacaksan al bi HTC babalar gibi kullan,gps i de var,yukle istedigini...bendekine su an tv yukledim..17tvkalini bedavadaaaaaan izliyorum..