Pdf Dosyalarından Satır Satır Kopyalama İşlemi Nasıl Yapılabilir?
-
pdf dosyalarından satır satır kopyalamak istiyorum fakat secim tume yapıoo ve worde atınca yazıl olarak algılayamıyo bu sorunu nasıl aşabilirimmm
ilginiz için tsklerr
-
büyük ihtimalle pdf'ye yazı olarak değilde resim olarak kaydedilmiştir, bu yüzden tıkladığında tüm resmi işaretliyordur. office'in resim deki yazıları algılayıp yazı olarak kaydeden bi eklentisi vardı yanlış hatırlamıyorsam daha önce yapmıştım ama 2003 de oluyor galiba. biraz araştır istersen onu.
edit: office 2003 yüklü değilse
ABBYY Fine Reader Professional Edition V9.0 OCR
Code: http://rapidshare.com/files/294973405/ABBYY.Finereader.Pro.OCR.v9.0.0.662.RETAiL.part1.rar Code: http://rapidshare.com/files/294989739/ABBYY.Finereader.Pro.OCR.v9.0.0.662.RETAiL.part2.rar Code: Password = nOMAD Warezden buldum, indirince bi tarama yapsan iyi olur
-
Ercab bunu yazdı:
-----------------------------
büyük ihtimalle pdf'ye yazı olarak değilde resim olarak kaydedilmiştir, bu yüzden tıkladığında tüm resmi işaretliyordur. office'in resim deki yazıları algılayıp yazı olarak kaydeden bi eklentisi vardı yanlış hatırlamıyorsam daha önce yapmıştım ama 2003 de oluyor galiba. biraz araştır istersen onu.
-----------------------------arkadaşım dediği gibide olabilir hocam.
abbyy fine reader diye bi program var forumda bi çok konusu var.
resim formatındaki şeylerin üstündekini filanda metne dökebiliyor.
Türkçe karakter desteğide var.
-
abbyy fine reader ile pdf leri direk word e cevirip istedigini yapabilirsin.
------------
edit: barış çok hızlısın mk
-
docs.google.com pdf yi buraya yükle. yüklerken pdf dosyalarını yazıya çevir de. pdf nin dili türkçe ise türkçeyi seç değilse ilgili dili seç. docs.google bu işler için çok iyi. keşfettikçe hayran olursun. anlatmayla olmaz birçok özellik var yani.
-
balik_ bunu yazdı:
docs.google.com pdf yi buraya yükle. yüklerken pdf dosyalarını yazıya çevir de. pdf nin dili türkçe ise türkçeyi seç değilse ilgili dili seç. docs.google bu işler için çok iyi. keşfettikçe hayran olursun. anlatmayla olmaz birçok özellik var yani.
-----------------------------abby fine readerdan iyimi
-
ASLIYUCE bunu yazdı:
abbyy fine reader ile pdf leri direk word e cevirip istedigini yapabilirsin.
------------
edit: barış çok hızlısın mk
-----------------------------eyvallah abi :D
bu arada abbyy Türkçe karakterde sorun çıkarırsa 10.sürümü dene hocam.
all language support ibaresi taşıyordu.
-
nitro pdf ile de yapabilirsin, alternatif bilgi.
-
7714714 bunu yazdı:
-----------------------------balik_ bunu yazdı:
-----------------------------abby fine readerdan iyimi
yazıya çeviri konusunda ikiside aynı sayılır. ama docs.google.com bir çok özellik bakımından abby den daha iyi. google docs metne çeviri yanında online depolama, google daki gibi metin arama, klasör olarak tasnif etme, online word, exell gibi onlarca özelliğe sahip. abby sadece metne çeviriyor. edit: word, exell, powerpoint, pdf, txt, gibi ofis programları kullanan bir kişi kesinlikle docs.google.com u kullanmalıdır. tam istediğiniz gibi bir online ofis programı ve depolama sitesidir. dediğimi gibi anlatmayla olmaz onlarca süper özellik var. -
Tahribat ailesi burda olmaktan gayet menunun hatta çooq memnunum hepinize teşekkür ederim hayatımda bana bu kadar yardımcı olan arkadaş gurubum olmamıştı.Allah hepinizin gönlüne göre versin AMİN
-
googleninkini ben yapamadim . pdf dosyasını çevirme yi