folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder PEGASUS Bilet İptali Yada Devretme?

PEGASUS Bilet İptali Yada Devretme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

hocam satın aldığın biletin ücretini iade etmezler dolayısıyla başkasına devir veya isim değişikliğide yapamıyorsun şimdi baktım pegasus havayollarının sitesine..  niye yattı hollanda gezisi? kaç günlüktü gidiş dönüş tarihlerini yazarmısın. bilet boşa yanmasın ocak ayına kadar para biriktir dönüş tarihini ve saatini değiştirebiliyorsan değiştir mesela sabah gideceğin şekilde ayarla dönüşü akşam yaparsın :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

dedikleri gibi kampanyali urun olmasa da normal bileti bile iade vs almiolar 

ayrica isimdeki 1-2 harf hatasi sorun olmaz 3 harfe kadar di yanlis hatirlamiosam 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Benim bildigim soyle,

Once degistirme icin sabit ucret oduyorsun. Bunun uzerine senin satin almis oldugun koltuk sinifi ile yeni alacagin biletin koltuk sinifi arasinda fark yoksa ekstra para odemiyorsun fakat sinif farki varsa sabit ucret+sinif farki ucretini oduyorsun.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

26 ocak gidiş 5 gün sonra da dönüş almıştım. o zamanda kadar vize + pasaport ve orda takılma işlemlerimiz toplamda 1800 2000 lira masraf çıkartıyor birde 7 8 kişilik arkdaş grubu ile aldık şimdi grupta kopmalar filan oldu ben gitmek isteğim eleman ile gidemezsem oraya orda çok bir şey anlamam. bende şimdi varmı şansımız diye kolaçan ediyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

açığa alma diye bişey vardı sanırım ya 1 sene icinde kullanabiliyordun bileti

edit: ama tam emin değilim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Bico bunu yazdı:
    -----------------------------

açığa alma diye bişey vardı sanırım ya 1 sene icinde kullanabiliyordun bileti

edit: ama tam emin değilim

Aciga alma icin pegasus para istiyor.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ara su pegasusu artik 24 saat arayabilirsin :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

26 ocak gidiş 5 gün sonra da dönüş almıştım. o zamanda kadar vize + pasaport ve orda takılma işlemlerimiz toplamda 1800 2000 lira masraf çıkartıyor birde 7 8 kişilik arkdaş grubu ile aldık şimdi grupta kopmalar filan oldu ben gitmek isteğim eleman ile gidemezsem oraya orda çok bir şey anlamam. bende şimdi varmı şansımız diye kolaçan ediyorum

dönüş tarihi ileri aldırmak kaydıyla biletine talip olurdum ama pegasus kabul etmez.. bu yüzden gitmek istersen pasaport ve vizeni çıkartmadıysan sana pasaport+vize 300-350 TL masraf çıkar ordan ucuz bişeyler almak istersen yanına bir miktar daha para alırsın (euro düştü/düşüyor paran varsa al şimdiden) buraya üye amsterdam'da yaşayan arkadaşlarda var seni gezdirmek için belki yardımcı olurlar hocam :) havaalanında pasaport kontrolünden geçmeyi dert ediyorsan oraya giderken yanında bir türk ile sohbet etmeye çalış yardımcı olsun alternatif olarak oraya gidince polis direk türk elçiliğini arıyor tercümanlık konusunda yardımcı oluyorlar :)  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ya oraya kızlı erkekle 7 8 kişi gidicektik . gidiş amacımız hollanda denilince akıllara gelen şeylerle ile alakalı yanımızda hatun olmasına rağmen diğer olaylar içinde bütçe lazım:)

derken bu bütçe fazla geldi şimdi ocağa kadar uğraşıp para ayarlamaya çalışsam dediğim gibi gitmek isteğim elemanda gelmez ise boşuna zahmet etmiş olucam:) derdim o .

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

iade falan olmazlar... normalı biletleri bile 24 saat evvelden %30 kesintiyle iade alıyorlar seninki  promostunlu olduğu için almazlar...

Ama  güzel bir gerekçe öne sürüp biletini açık yapabilirsin fakat onuda 6 ay içinde  kullaman gerekiyor...

yada  kolayından   205 TL ciğin şirkete bağış olacak ...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
Toplam Hit: 6344 Toplam Mesaj: 21