Pegasus Yanlış İsime Alınan Bilet İçin
-
beyler bilet benim isime alınması gerekken yanlışlıkla kart sahibi adına alınmış. Aradım düzeltemeyiz diyolar. Ne yapılır nasil yapılır daha bilet check olmadı
-
http://www.flypgs.com/bilgilendirme/genel-kurallar.aspx
İşlemin tarafınızdan yanlış veya hatalı yapılması nedeniyle rezervasyon, Rezervasyon Değişikliği, iptal, iade ve on-line bilet satın alma işlemlerinde çıkabilecek aksaklıklardan Pegasus sorumlu değildir.
-
hacılar antep gidiş biletini kurtarabilirim belki havalanı polisi Içinde tanıdık var fakat uçakda Pegasus bakmıyo zaten yolcu isimlerine. Bide dün gece 12 gibi alındı bilet 24 saat olmadı bankayı arayıp Başka biri ödeme yapmış falan desek iptal olur mu ödeme ?
-
up
-
Hocam kısa ve net söyleyeyim, siksen değiştiremezsin o biletteki ismi..
-
Kapıda pegasus un isim- soysisim vs hata değişikliği yaptığı bilinen bir şey,
bu konuda davalık olma sürecindeyiz olay epey uzun anlatamayacağım ama kısaca; tc no kimin üzerineyse o kullanabilir ancak
şansını bankadan yana kullan, muhtemelen başarılı olacağın yol budur
-
Kesilen bir bilet ismini değiştirmenin tek yolu; yeni bir bilet almak :)
-
Malesef soğuk su.
-
check-in kontuarında kendi müdürlerinden bile fazla bagaj ücreti aldığı söylenen bir havayolunun bilet üzerindeki ismi değiştireceğini beklemek hayal olur hocam.Ben de havayolu şirketinde çalışıyorum hayatta değiştirilmiyor isim,geçmiş olsun.
-
Biletler karaborsa olmasın diye yapılan bu uygulama böyle sorunlar ortaya çıkarabiliyor..
Kuzenimin eşi kimliğini unuttuğu için ehliyetiyle uçuş yapmak zorunda kalmıştı ehliyeti de yenilenmemiş kızlık soyadı yazıyor bilette de çift soyisim bir sürü uğraştırdılar. Bu konuda firmalar çok net..
-
Diğer havayolu firmaları bazen bir iki harf değiştirmeye izin veriyorlar ama kesinlikle isim değiştirilme gibi bir durum olmadığını biliyorum. Bileti iptal edip firmanın sana iptal bedeli ödemesini talep edeceksin yada ileri bir tarihe alıp daha sonra o isimde ki vatandaşın yolculuk etmesini sağlayacaksın.