Pek Bilinmeyen Akılsız Telefonlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Piyasaya çıktığında lise dönemlerinin sonlarındaydım peder bildiğin bi ton para verip almıştı. Kral telefondu çelik kasa, beyaz aydınlatma falan o dönemlerin iş adamları, hakimleri, doktorları falan kullanıyordu... Hey gidi telefon heyy mezun olalı 12 yıl olmuş :) telefonla münasebet en az 13-14 yıllık hala evde duruyor :) çalışmıyor ama anısı büyük :D

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Ozden bunu yazdı

Bence dönemin en karizmatik telefonu 8310'du.

831083100

Konuyu sürekli uplamak istemiyorum ama bu telefonların benim için çok büyük bir önemi var. Bu telefonlar piyasaya yeni çıktığında yani en lüx telefon 1100 sayılır iken biz babamla bunu satıyorduk. Bunun çok cicili bicili kapakları renk renk tuş takımı vardı. Özel kutusunda kılıfları vardı şeffaf veya deri. O zaman gençler dahil herkes kılıfını beline takıyordu şimdi sadece dedeler yapıyor. Hey gidi günler :=) 

Bende var, sıfır gibi saklıyorum, bazen kullanıyorum ama 2. mesaja geçmiyor parça parça geliyor mesajlar. O yüzden zor oluyor.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 3744 Toplam Mesaj: 13