folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Pek Çoğumuzun Aradığı Şey: Kişiler Arası Dosya Paylaşımının Yeni Yolu Wetransfer

Pek Çoğumuzun Aradığı Şey: Kişiler Arası Dosya Paylaşımının Yeni Yolu Wetransfer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Hacılar teoride güzelde her güzel şeyin bir sonu yok mudur??? :D-bugün kötülüğüm üstümde-

Oluşturulan linklerin ömrü ne kadar acaba?

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Linkler 2 hafta kadar ömürlü hocam. Kötü tarafı o.

İyi tarafı ise beklemek yok para vermek yok full hızlı upload ve download var.

---

Şirket maili paylaşmak isteyen arkadaşa teşekkür ediyorum.

Bu başlık altından bu maili ve şifresini paylaşırsa veya yönetimle görüşülüp tbt nin ana sayfasına bu adres ve şifre /üye olanların görebileceği şekilde/ konulursa hızlı paylaşımları buradan yapabiliriz.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Arkadaşın teki bilgilendirme maili atmış desteğe ona cevap yazmıştım aynı şekilde buraya yazıyorum cevabı...

Hocam dosya paylaşımı gibi konular tehlikeli konular...

piçin teki çıkar, birisi hacklenir, onun adı üzerinden dosya yollar, millette inanır yer, millet hacklenir...

yani bunlar sıkınılı konular...

Çünkü bunlar olan mevzular ve sıkıntı cıkartabilecek konular...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 2222 Toplam Mesaj: 14