folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Pencereleri Grup Halinde Tasımanin Yolu Var Midir?

Pencereleri Grup Halinde Tasımanin Yolu Var Midir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Başlıktada belirttigim gibi masaüstünde pencereleri grup halinde taşıyabilmenin bir yolu varmidir yada bunu saglayan bir program? 

sanırım bunu linuxta düşünüyorlarmış, tasarim asamasindaymış.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

başlat çubuğundaki pencerelerin yerini değiştirmek mi anlamadım

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

Hayır masaustundeki pencereleri. Örnegin winamp deki anapencere ile equlayzir ve mp3listesini, programın ana penceresinden tutarak taşıdıgımız gibi.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

buyur hocam biraz arastirdim bulabildigim bu orda download linki war. sanirim isini gorur yanlis anlamadiysam...

edit : link bu   http://www.kde-look.org/content/show.php?content=34104

bide bu http://www.kde-look.org/content/show.php/group+windows+to+move+around+together?content=34082

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

@systemerror

teşekkurler gayet iyi anlamıssın. Ben eksik anlatmısım. Bana windows ailesinde lazim. ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

yukariya bir daha tasıyayım bakalım :)

Buda icerigi: kisaca, farenin sol tusuyla pencereleri topluca secebiliyor tasima yada suruklemek icin ( windowsta olanı  gerekli ). Bir kac adet yabanci siteye actim konuyu ama henuz yant gelmedi :)  bilen duyan gören :?

http://www.kde-look.org/content/show.php/group+windows+to+move+around+together?content=34082

Description:

this is a new way to move many windows at once. 

Do you know the case where you want to move XMMS Playlist, its main window and equalizer from one place to another? or lets say Xine Playerwindow and GUI? you have to move each window seperately. my idea was to have a global shortcut (e.g alt+strg) and then to be able to click on each window one want to be in a 'moving'group (also could possible via dragging a frame (see screenshot)). then you would only move one window of the group, and the other windows would follow it. the windows would store their state (possible in "special settings" of kwin) until the user removes the group.

the concept is considered to be improveable, so any critic, applaus or something like that is very welcome :)

Toplam Hit: 1251 Toplam Mesaj: 6