Pendik Kadıköy Sabiha Gökçen Ulaşım ?
-
1-pendikten kadıköy e nasıl geçerim ?
2-kadıköy saat 10 gibi kalksam sabiha gökçene metro vs gibi trafiğe takılmadan 11 gibi havalimanında nasıl olabilirim?
araçla gelmiyorum
-
-
pendikten kadıköye direkt dolmuşlar var onları kullan felaket sarıyo... :))
-
saat olayini bilmemde hocam şöyle yollar var.
Pendikten kadıköye, 17, 16A gibi araclar var ben 17'i tavsiye ediyorum onlar yesil otobusler oluyor ve bos oluyor genelde :) 16A'da olur o da kadıkoye gidiyor ama genelde kirmizi ikaruslar olur ve dolu olur. pendikten kalkan araclar bunlar.
Kadikoydende sabiha gokcen'e direk arac var E-10 hat numarali. direk sabiha gokcene gidiyor. Metro ile kartala gidip, kartal koprusu duragindan'da E-10'a binebilirsin. metro ile daha hizli olur ama biraz daha fazla verirsin ve duraklarda yurume olayı olur (mesafe az bile olsa bavul vs varsa zor).
sakın ha acele olsun diye minibüs falan kullanma. izledikleri yol çok dolaşıyor ve trafikli, üstelik kartalda, maltepede yolcu alacağım diye sürekli bir yerlerde boş boş bekleyebilir. minibüs asla kullanma.
anarsistherif tarafından 13/Eki/12 22:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben de ufak bi soru sorayım bu beyoğlunda alman hastanesinin yanından aşağı kaptırırsak cihangir'e çıkar mıyız?
-
kadıköyde e10 var onlar direk sabiha gökçene gidiyo hocam bazısı temden bazısı e5ten geçiyo tam bilmiyorum ama alayı sabiha gökçene gider
edit: süre konusunda emin değilim ama 45 dakika falan sürer diye tahmin ediyorum yola ve yoğunluğa bağlı oluyor
SettingZ tarafından 14/Eki/12 00:02 tarihinde düzenlenmiştir -
SettingZ bunu yazdı
kadıköyde e10 var onlar direk sabiha gökçene gidiyo hocam bazısı temden bazısı e5ten geçiyo tam bilmiyorum ama alayı sabiha gökçene gider
Aynen Kadıköy sahilde E-10 Durağında ol bazı saatleri direk tem yolundan gider hızlı. Bazı saatler E-5 Üzerinden gider 10-15 dk geç gitmiş olursun E-5 den gidersen.
-
şimdi ben 6 7 gibi pendikte olacagım ido ile gelicem yalovadan uçağım 23.45 mal gıbı durmak istemiyorum kadıköye geçip biraz takılmayı dusunuyorum 23.15 gibi havalıminda olayım diyorum
-
hipokondriyak bunu yazdı
şimdi ben 6 7 gibi pendikte olacagım ido ile gelicem yalovadan uçağım 23.45 mal gıbı durmak istemiyorum kadıköye geçip biraz takılmayı dusunuyorum 23.15 gibi havalıminda olayım diyorum
pendikten e 5 yapar ordan 130 130a geçiyo onlarla kadıköye geçersin hocam da o saatler arasında trafik durumunu bilemem olurda gidersin olur saat 9 gittiğine değmez boşuna yol yorgunluğu olur yani sana
-
hacı amca tren ile pendikten 40-45 dk kadıköydesin.
iett nin Sabihaya giden ve sadece 2 yerden yolcu aldığı araçları var bi yere kadar e5 ten sonra tem e dalıyor ama parasını bilmem en kestirme rahat bunlar.
Pendik kurtköydeyim istediğini sorabilirsin.
-
heza bunu yazdı
hacı amca tren ile pendikten 40-45 dk kadıköydesin.
iett nin Sabihaya giden ve sadece 2 yerden yolcu aldığı araçları var bi yere kadar e5 ten sonra tem e dalıyor ama parasını bilmem en kestirme rahat bunlar.
Pendik kurtköydeyim istediğini sorabilirsin.
bak reyiz o geldi aklma benimde haydarpaşa gebze kapanmışta pendik haydarpaşa açıkmış. olmadı pendik haydarpaşa yaparım oradan tekrar pendik haydarpaşa yaparım. yada direkt pendik yerine yenikapıya geçerim oradan da kadıköye geçerim