folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pendik Tren Garin Dan Haydarpasa Gata Ya Nasil Gidilir

Pendik Tren Garin Dan Haydarpasa Gata Ya Nasil Gidilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Beyler cepden yaziyorum saat 5 gibi pendik tren garinda olacam yht gari diye mi geciyor Bilmiyorum buradan haydarpasa gata ya Nasil gidilir direk dolmus otobus var mi Taksi ile bakinca 65 tl gosterdi ucuZ yollu ulasim varmi yoksa mejbur Taksi ile mi gitmek gerek 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Trenden inip istasyondan çık solda bi alt geçit var oradan karşıya geç. Tren yoluna göre sahil tarafı değil üst tarafa yani. Alt geçitten çıkınca sağ tarafında iett durakları var. Oradan kadıköy otobüsleri geçer onlara bin veya hemen oraya yakın bi yerden minibüs kalkıyor ona bin. Kadıköy de iner 200 m yürürsün.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam kadıköy araçlarına bakacaksın. Hastane yürüme mesafesinde.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Eyv Arkadaslar dolmus yada otobus bulup ilk is kendimizi kadikoye atmak o zaman 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Hocam sakın taksiye binme boşuna, pekdik kadıköy dolmuşları(minibüs) var akbile bile gerek yok, bin onlara biraz uzun sürer ama kadıköyde zaten direk  otobüs peronlarının orada inersin, sonra eğer çok eşyan yoksa yürüyerek bile gidersin  bir durak yukarıda ama eşya çoksa oradan birine sor biraz yolu uzatır gidersiniz çünkü orası tek yön , yani tahminim dolmuşada binsen yürüyerek eşyaların ilede gitsen aynı vakitte gidersin.

ama tabi bir durak derken nereden baksan bir 500 metre var ve yokuş yukarı, iyisimi sen orada inice sor ben gata ya gideceğim diye dolmuşla felan bir şekilde gidersin.

Kısaca ilk önce kadıköy yapıcaksın orada inip gataya gidiceksin

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

pendik yht garından kadıköye 60-90dk sürebilir ona göre erken git bence 

1. gardan sahile inersin yüriyerek  iskelenin ordan 2 katlılar kalkar sahil manzarasıyla gidersin (ama trafik ışılkarı kafayı yedirebilir)

2.garın üst kısmında minübüs durakları var pendik kadıköyle gidebilirsin 

3. garın üst tarafında iett durakları var . iett expres hat sorarsın onla daha çabuk gidebilirsin

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

daha hızlı gitmek istersen metroya ulaş pendik kadıköy ile gitme çok uzun sürer otobüsle git metroiçin e 5 e çıkıp gebze haremle kartal köprüsünde inebilirsin yada indiğin yerden taksiye binip metroya git evet en hızlı bu

pendik gardan taksiye binip metro ya git metrodan kadıköy

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Suan kadikoy son durak olan otobuse Bindim gidiyirum oradanda taksiye binerim yardim Eden arkadaslar tskler 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

Suan kadikoy son durak olan otobuse Bindim gidiyirum oradanda taksiye binerim yardim Eden arkadaslar tskler 

taksiye binme sakın çok ters olur 

yürüyerek 10 dk da gidersin

gatanın önünden geçen cadde tek yön kadıköy istikametine

taksiye binersen böyle 

taksili tıkla

yürüyerek böyle 

yürüyerek tıkla

wert tarafından 18/Eki/14 16:58 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    farisenki
    farisenki's avatar
    Erkek

Gebze-Harem her yere gider

Kaçak Marlboro
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Kadikoy iskeleden taksiye Bindim 10 lira tuttu Simdi gatadayim yardimlar Icin Sagolun 

Toplam Hit: 3542 Toplam Mesaj: 18