Pendik Tren Garin Dan Haydarpasa Gata Ya Nasil Gidilir
-
Beyler cepden yaziyorum saat 5 gibi pendik tren garinda olacam yht gari diye mi geciyor Bilmiyorum buradan haydarpasa gata ya Nasil gidilir direk dolmus otobus var mi Taksi ile bakinca 65 tl gosterdi ucuZ yollu ulasim varmi yoksa mejbur Taksi ile mi gitmek gerek
-
Trenden inip istasyondan çık solda bi alt geçit var oradan karşıya geç. Tren yoluna göre sahil tarafı değil üst tarafa yani. Alt geçitten çıkınca sağ tarafında iett durakları var. Oradan kadıköy otobüsleri geçer onlara bin veya hemen oraya yakın bi yerden minibüs kalkıyor ona bin. Kadıköy de iner 200 m yürürsün.
-
Hocam kadıköy araçlarına bakacaksın. Hastane yürüme mesafesinde.
-
Eyv Arkadaslar dolmus yada otobus bulup ilk is kendimizi kadikoye atmak o zaman
-
Hocam sakın taksiye binme boşuna, pekdik kadıköy dolmuşları(minibüs) var akbile bile gerek yok, bin onlara biraz uzun sürer ama kadıköyde zaten direk otobüs peronlarının orada inersin, sonra eğer çok eşyan yoksa yürüyerek bile gidersin bir durak yukarıda ama eşya çoksa oradan birine sor biraz yolu uzatır gidersiniz çünkü orası tek yön , yani tahminim dolmuşada binsen yürüyerek eşyaların ilede gitsen aynı vakitte gidersin.
ama tabi bir durak derken nereden baksan bir 500 metre var ve yokuş yukarı, iyisimi sen orada inice sor ben gata ya gideceğim diye dolmuşla felan bir şekilde gidersin.
Kısaca ilk önce kadıköy yapıcaksın orada inip gataya gidiceksin
-
pendik yht garından kadıköye 60-90dk sürebilir ona göre erken git bence
1. gardan sahile inersin yüriyerek iskelenin ordan 2 katlılar kalkar sahil manzarasıyla gidersin (ama trafik ışılkarı kafayı yedirebilir)
2.garın üst kısmında minübüs durakları var pendik kadıköyle gidebilirsin
3. garın üst tarafında iett durakları var . iett expres hat sorarsın onla daha çabuk gidebilirsin
-
daha hızlı gitmek istersen metroya ulaş pendik kadıköy ile gitme çok uzun sürer otobüsle git metroiçin e 5 e çıkıp gebze haremle kartal köprüsünde inebilirsin yada indiğin yerden taksiye binip metroya git evet en hızlı bu
pendik gardan taksiye binip metro ya git metrodan kadıköy
-
Suan kadikoy son durak olan otobuse Bindim gidiyirum oradanda taksiye binerim yardim Eden arkadaslar tskler
-
ibrahimeren bunu yazdı
Suan kadikoy son durak olan otobuse Bindim gidiyirum oradanda taksiye binerim yardim Eden arkadaslar tskler
taksiye binme sakın çok ters olur
yürüyerek 10 dk da gidersin
gatanın önünden geçen cadde tek yön kadıköy istikametine
taksiye binersen böyle
yürüyerek böyle
wert tarafından 18/Eki/14 16:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Gebze-Harem her yere gider
-
Kadikoy iskeleden taksiye Bindim 10 lira tuttu Simdi gatadayim yardimlar Icin Sagolun