Penguen Damgayı Vurdu
-
kristal ampul krallığı
korkunç rüyalar gördüm partimizi kapatmışlar
göster onlara çakını hepsi korkup kaçsınlar
bazıları bu yapıyı temelsiz zannetmişler
iman gücüyle ayaktayız hepsi halt etmişlerılımlı bir nesil yetiştirdin sihirli gücünle
asıl ödülü sen almalısın altın takkenle
gün gelecek o laikleri keneler yiyecek
durmak yok yola devam bizi herkes sevecekbu ülke senine yüzyıl ileri gidicek
teknoloji, ipod, pc ilahiyle birleşecek
laik annem kadın kollarına üye olmuyor :(
gel de tak türbanı bir gün o da yoa gelecek
-----------------------------şiir muhteşem olmuş :D geberdim gülmekten..
-
hahahaha ne hoş kapaklar yapıyo ya bu adamlar harbiden kapak oluyo ha esprileri falanda güzel
-
sadece kapaklarıyla degil içeriğiyle de cok güzel bir dergi.hele ramazan ayında bir hediye verdiler ki bize ne hediye (: önceleri her hafta pixel pixel anadolu vardı. buraya geldim geleli dergiye ulasmakta zorluk cekiyorum. şimdi var mı bilmiyorum. uykusuz da aynı olaya deginmiş.
HEPİMİZİ DİNLİYORLAR
Şimdilik fos çıkan Önder Sav'ın dinlenmesi olayı, tartışmaları CHP üzerinde yoğunlaştırırken gerçek telekulak skandalı gölgede kaldı. Emniyet, MİT ve Jandarmanın tüm Türkiye’yi izlemek için izin aldığı ortaya çıktı. Buna göre herkesin telefon ve cep telefonu görüşmelerinin, MSN yazışmalarının, e-maillerinin, ziyaret ettikleri web sitelerinin kaydı tutuluyor, Emniyet, MİT ve Jandarma bu kayıtlara ulaşabiliyor.
Yani herhangi birisinin hangi gün hangi internet sitesine girdiğinden tutun da, MSN gibi programlar üzerinden gidip gelen yazışmalarına, e-maillerin, SMS'lerine kadar her tür iletişimi kayıt altında. Kişisel hak ve özgürlükler alanında gün geçtikçe gerilemeye devam ediyoruz. Televizyonda seyrettiğimiz filmleri sansürlüyorlar, Youtube'la beraber binlerce web sitesini kimi zaman mahkeme kararı dahi olmadan erişime kapatıyorlar. Youtube'un hayhuyu arasında bir çok haber ve yorum sitesinin dahi kapalı olduğu gözden kaçıyor. Tıpkı CHP'nin telekulak skandalının gündemin baş köşesine oturduğu sırada ortaya çıkan dşiğer skandalların gözden kaçması gibi. Evet hepimizi dinliyorlar, hepimizi gözlüyorlar. Neyi izleyeceğimize, okuyacağımıza da bizzat kendileri karar veriyor. George Orwell'ın 1984 romanının bile hafif kaldığı bir büyük gözaltında yaşıyor gibiyiz. Üstelik "özgürlükçü" olduğu ileri sürülen bir hükümet döneminde.
-
sözün bittiği nokta...