Penguen Den Bomba Gibi Bir Kapak Daha - [GUNCEL]
-
zndmn bunu yazdı:
-----------------------------ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Ne kadar da sevimliler :)
-----------------------------hocam nerenle bakıyon sen ya =) =P
ya bu ülkede konuştuum her 5 kişiden sadece 1 i tayyipi sevdini sölerken bu adamlar nası oyların yarısını topladı aklım almıyo =/
sende diosn konuştuun insanların %20 si ya konuşmadıkların :S -
Her ne kadar başbakanımızı sevmesemde hoş değil apoya bi tane böyle resim görmedim aa tayyip erdogana10 larcasını gördüm
-
underzero bunu yazdı:
mugato bunu yazdı:
-----------------------------mizah yönü bi tarafa sanki Ak Parti karşıtizanları böle basit şeyler görünce çocuklar gibi şenleniyorlar.
mesela:
- anne ben bugün bi kapak gördüm. uuuv iyi giydirmişler hemen tahribatta konu açmalıyım.
- babanda sollardı... (dahianlamınagelendeyibilerekayrıyazmadımkamyonşoförlerinegözkırpısıbabında)
hee cocuklar gibi sendim bunu gorunce. anneme sordum ac dedi bu konuyu super olur dedi rep bile alirsin dedi,
niye mizaha bu kadar zitsin ? gulmek istemiyorsan okumazsin, super kapak yapmis adamlar
her aile en az 3 cocuk yapsin bereketiyle gelir diyerek halkla resmen dalga geciyor. insanlar karinlarini doyuramiyorlar 3 cocuga nasil bakacak ?
bakamayacak
sonuc ;
yetimhaneye verilecek veya cami avlusuna birakilacak.
okuyacak adam lazim degil rte ye okudugu zaman anlamaya basladigi zaman oy toplayamiyor,
cahil adam lazim ne kadar cok cahil o kadar cok oy.
oy oy oy
kamyon soforunun sana selami var goz kirpisini almis...
-----------------------------3 çocuk yapin demesi bence fransa politikasiyla kiyaslarsam normal derim çünkü fransanin nüfüsu yaslaniyor, çocuk yapmak için para verdikleri halde yaslananlarin yerini dolduracak kadar çocuk yapilmiyor, bas bas bagiriyorlar çocuk yapin diye, çünkü ileride emeklilik.. vs sorunlardan korkuyorlar
Bu sitedeki tabloya bakarsak (ortadaki sira)
http://www.insee.fr/fr/ffc/chifcle_fiche.asp?tab_id=37
Türkiyede kadin basina 2.2 çocuk düsüyor ama fransada 2 ve politikacilar fransanin durumu vahim görüyorlar bi ülkenin ne kadar genç nüfusu varsa (tabi ekonomisini de göze alirsak afrikaya bakman) o kadar güçlü olur diye biliyorum
konuyla alakali emrahli dergi kapagi komik olmus :)
-
al bide burdan yak sadrazamım ikrammm ... :d
.ekemeyenler nereye kadar eleştireceklermerak ediyorum
-
Triumph bunu yazdı:
sevmedim.çocuklarınıda türbanlı,çarşaflı yapacaklardı o zaman esprisi olurdu
yorumunu okuduktan sonra aklımdan ilk gecen
HASSİKTİR LANN!....