Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Penguen Mizah Dergisi Kapanıyor
Penguen Mizah Dergisi Kapanıyor
-
Son 1 yıldır iyice saçmalamaya başlamışlardı. Maddi nedenlerden kapaniyormus.
Derginin artık satmamasındaki en büyük sebep akıllı telefonlar bence. Liseye giderken her hafta alırdım otobüste vakit geçirmek için tekrar tekrar okurdum. Şimdi bu vakit geçirecek şey telefon oldu. Basılı yayınlara ilgi giderek azalmaya devam edecek.
mkyb tarafından 21/Nis/17 17:10 tarihinde düzenlenmiştir -
bence yalan haber doğruysa bile ilkdafa doğruyu söylemiştirlesiktiretdegeclerediler
-
Hepsinin durumu cok iyi serkan erdil vs super paralari var. Cok mesele degil.
-
Bence de artık ekonomik getirisi olmaz bu tip şeylerin
Lisede bunları kiloyla alırdık ama şimdi çok okumak istersem googledan ararım, karikaturistlerin de kolayca bireysel ün yapma şansı var internet ortamından, yani penguen yerine bi twitter/instagram kanalından çizip yayınlasa daha buyuk bir kitleden daha büyük bir para kazanma şansları var.
Bu sektörün de sonu geliyor
-
Bu ne ilk ne de son olacak ama benim aklıma gelen tek bir şey var: Kapitalizme o kadar salla ama yine de onun eksikliği yok etsin seni. XD
-
site üzerinden yayımlayıp siteye de reklam koysalar daha çok kazanırlar muhtemelen
-
Dark_Lord bunu yazdı
Bu ne ilk ne de son olacak ama benim aklıma gelen tek bir şey var: Kapitalizme o kadar salla ama yine de onun eksikliği yok etsin seni. XD
Saha kerizlerine anlatsinlar tum cizerleri elleri ziplerinde keyif cattiklari halde superde paralari var hepsi dunya turu yapti hangi kapitalizm .
-
bir fiil aralıksız 16 sene karikatür geçmişim vardir leman lmbak l-manyak gırgır uykusuz vs. bugün facede gördüm çok üzüldüm sosyal siteler tabi ki bu sektörüde etkiliyor insanlar artık her şeye kolay erişebiliyor.
ama ben hala her gün birisini alır elimde okurum ve çokda severim çok üzüldüm tabi türkiyede çok fazla mizah dergisi kapanıp kurulmuştur.
inş daha iyi kadrolar ile yeni dergiler kurulup yine alıp okumaya devam ederiz
-
vay be :/ bir de çocuk dergileri var o da kapanıyor mu acaba?
1-2 yıldır hiç almıyorum. fiyatlarını satışlar düştükçe arttırdılar. ve geçenlerde elime geçen sayı gerçekten kötüydü. üzülmüştüm o zaman koca dergi ne hale gelmiş diye.
lombakta böyle oldu. birsürü çizer gidince son sayılarında dandikleşti
-
-
turkcell dergilik den bakıyorum ben :)=