Penisine Yıldırım Düştü :)))
-
Yıldırım çarpar çarpmaz bayılan, Djindjic "Vücudumun normal fonksiyonuna kavuşacağını söylemeleri içimi rahatlattı" dedi.
28.09.2007 05:21Hırvat motosikletliyi, açık arazide tuvaletini yaparken yıldırım çarptı. Akım, penis ve idrar yoluyla toprağa düşerek fazla zarar vermedi..
Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de penisine yıldırım düşen motosiklet sürücüsü, neye uğradığını şaşırdı. Olay yerinde bayılan sürücü gözlerini hastanede açtı. Doktorlar, yıldırımın 29 yaşındaki Ante Djindjic'in kol, göğüs ve penisinde hafif yanıklarla atlatılmasının bir mucize olduğunu belirtti. Yıldırım çarpar çarpmaz bayılan, Djindjic "Hiçbir şey hatırlamıyorum. Tuvaletimi yapıyordum. Kendimi hastanede buldum" dedi.
KALICI ZARAR BIRAKMADI
Kauçuk bot giydiği için, yıldırım Djindjic'in vücudunu yalayıp penisine, oradan da idrar yoluyla toprağa yöneldi. Kol ve göğsünde yanıklar oluşan Djindjic, "Vücudumun normal fonksiyonuna kavuşacağını söylemeleri içimi rahatlattı" dedi.
Sabah
-
sorma aq sabah radyoda dinnedim öldüm
bide adam yıldırım, idrar yolu ile toprağa ulaşarak adamın daha fazla zarar görmesini engelledi deince kaza yapıoduk:D:D:D::D:D
-
vay ak paratoner gibi şey varmış adamda nası çektiyse ceyranı
-
ahuahuauha :D
lan şimdi bu adam iş başındayken karıya elektrik falan gidermi acep çok merak ediyorum :D
bir insanın üstüne yıldırım düşme ihtimali 2 milyonda 1 şeyine düşme ihtimali ise 2 trilyonda bir :D bir insan çişini yaparken düşme ihtimali ise 2 kat trilyonda bir dersek adama helal olsun zoru başarmış :s
-
hehehehe :)
neyse ucuz kurtulmuş :) işerken toprağa vermiş yıldırımı :D
-
Ağızından işesin artık :)
-
konu başlığı çok komik :D
-
Adamların s*klerindeki çekiciliğe bak amk.Yıldırımı bile yolundan saptırıyor.Bizdeki ne işe yarıyo hala çözemedim aq :(
-
(bkz. Şahan - Trafoya İşeyen Adam)
-
odun_komuru bunu yazdı:
-----------------------------vay ak paratoner gibi şey varmış adamda nası çektiyse ceyranı
-----------------------------
yav o öyle değilde adamınki paratönermiş diycen.D:D: -
Konu başlığını görünce ,yuh a.q daha neler dedim:)
adam artık hava atar a.q bende öyle bir penis varki yıldırım bile etki etmedi:)