folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Penisine Yıldırım Düştü :)))

Penisine Yıldırım Düştü :)))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Yıldırım çarpar çarpmaz bayılan, Djindjic "Vücudumun normal fonksiyonuna kavuşacağını söylemeleri içimi rahatlattı" dedi.

28.09.2007 05:21

Hırvat motosikletliyi, açık arazide tuvaletini yaparken yıldırım çarptı. Akım, penis ve idrar yoluyla toprağa düşerek fazla zarar vermedi..

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de penisine yıldırım düşen motosiklet sürücüsü, neye uğradığını şaşırdı. Olay yerinde bayılan sürücü gözlerini hastanede açtı. Doktorlar, yıldırımın 29 yaşındaki Ante Djindjic'in kol, göğüs ve penisinde hafif yanıklarla atlatılmasının bir mucize olduğunu belirtti. Yıldırım çarpar çarpmaz bayılan, Djindjic "Hiçbir şey hatırlamıyorum. Tuvaletimi yapıyordum. Kendimi hastanede buldum" dedi.

KALICI ZARAR BIRAKMADI

Kauçuk bot giydiği için, yıldırım Djindjic'in vücudunu yalayıp penisine, oradan da idrar yoluyla toprağa yöneldi. Kol ve göğsünde yanıklar oluşan Djindjic, "Vücudumun normal fonksiyonuna kavuşacağını söylemeleri içimi rahatlattı" dedi.

Sabah

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sorma aq sabah radyoda dinnedim öldüm

bide adam yıldırım, idrar yolu ile toprağa ulaşarak adamın daha fazla zarar görmesini engelledi deince kaza yapıoduk:D:D:D::D:D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

vay ak paratoner gibi şey varmış adamda nası çektiyse ceyranı

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ahuahuauha :D

lan şimdi bu adam iş başındayken karıya elektrik falan gidermi acep çok merak ediyorum :D

bir insanın üstüne yıldırım düşme ihtimali 2 milyonda 1 şeyine düşme ihtimali ise 2 trilyonda bir :D bir insan çişini yaparken düşme ihtimali ise 2 kat trilyonda bir dersek adama helal olsun zoru başarmış :s

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

hehehehe :)

neyse ucuz kurtulmuş :) işerken toprağa vermiş yıldırımı :D

çocuktum,büyüdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Ağızından işesin artık :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    konu başlığı çok komik :D

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Adamların s*klerindeki çekiciliğe bak amk.Yıldırımı bile yolundan saptırıyor.Bizdeki ne işe yarıyo hala çözemedim aq :(

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    (bkz. Şahan - Trafoya İşeyen Adam)

All is well
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    odun_komuru bunu yazdı:
    -----------------------------

vay ak paratoner gibi şey varmış adamda nası çektiyse ceyranı

-----------------------------
    yav o öyle değilde adamınki paratönermiş diycen.D:D:

Temel adalettir .
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Konu başlığını görünce ,yuh a.q daha neler dedim:)

adam artık hava atar a.q bende öyle bir penis varki yıldırım bile etki etmedi:)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 4540 Toplam Mesaj: 30