Pentagram-Mehter Marşı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    @mothspidey: Geriden gelmek ne demek açıklar mısın? Parçanın köklü olması ve senin bunu dinlemen geriden gelmen anlamına mı geliyor? Barış Manço, Cem Karaca dinleyince ne oluyor? Fosilleşmiş mi oluyorsun?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    hangi tarz'da olursa olsun kim söylerse söylesin bu muzik adamin içini bir hoş ediyor damarlarima bişiler oluyor Birden aklima osmanli geliyor , Gurur duyuyorum

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    farklı tarzların bizim müziklerimizi yorumlamasını severim ama ilginç bişedir heralde indiriyom

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    pentegramın ilk dinlediğim şarkısıdır.format atmadan önce vardı yedeklemememiştim,sağolasın.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    mothspidey biz geriden gelioz abi tarikat olarak takılmassın bize olur biter taammı kardeş hade bakim

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    kokainman +12345678987654321 :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    PayLaşım için teşekkürLer Azizim..Uzun süredir aradığım bir şeydi fâkat ''Pentegram-The message'' adlı parçayıda bulur verirseniz sevinirim..TeşekkürLer iyi çaLısmalar..

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
Toplam Hit: 2022 Toplam Mesaj: 18